GEREALISEERDE PROJECTEN

Jacht kamer | extra luxe

Mooie Jacht kamer uitgevoerd met rieten dak, eiken gebinten en hardstenen poeren. Deze Jacht kamer wordt gebruikt als poolhous en overdekt terras met houten vlonder. Het poolhouse is een blikvanger in de tuin achter het zwembad en is gemaakt voor veel ontspanning en rust. De maten van het poolhouse zijn 4meter bij 7meter, en de eiken gebinten zijn met echte pengatverbindingen in elkaar gezet. De wanden bestaan uit een eiken frame met daar tegen zwart zweeds rabat. Er is een deel met kozijnen waarbij gebruik is gemaakt van hardhout voor deuren en kozijnen.

26
SEPT
Lounge kamer | standaard

Stoere overkapping in een hoek van de tuin, heerlijk uit de wind genieten van de ondergaande zon! Deze loungekamer uitgevoerd met twee dichte wanden en leuke hekjes in de style van de tuin kamer, met eronder een hardhouten vlonder. Deze tuin kamer is een meerwaarde voor de tuin. De terrasoverkapping is gemaakt van Douglas hout en de wanden van zwart Zweeds rabat planken. Een EPDM dakbedekking en een zinken kraal langs de daklijst met een mooie zinken regenpijp.

Maatwerk | veranda

Veranda gemaakt tegen de woning als verlengstuk van de woonkamer, met aan de west zijde een schuifpui met stalen ramen wat een oogstrelend resultaat oplevert. De veranda heeft als basis een robuust eiken gebint met een mooi uitlopende zaagsnede overlopend in de daklijst. De overstek is gemaakt in geheel dezelfde style als de woning en krijgt daardoor een zekere eenheid.


In de overkapping is een oude potkachel geplaatst. Het plaatsen en aansluiten daarvan is ook door ons gerealiseerd. Een zeer mooie en functionele veranda die veel gebruikt wordt door de klant om lekker buiten te ontspannen en te rusten.

Maatwerk | zadeldak schuur

Een tuinschuur van 2m x 3,5 m, een veranda van 5 x 3,5 m en een mooie strakke openhaard. Deze veranda/tuinschuur is geheel gemaakt van Douglas hout op betonnen poeren met hardhouten deur. Op het dak liggen gebakken pannen en een zinken dakgoot maakt het geheel af.


De openhaard, ook door ons verzorgd, is gemetseld en daarna gestuct met dubbelwandig RVS pijpen, trekkap en vonkenvanger. Een hoogstaand stukje werk! Kortom een mooi plaatje met veel charme en top kwaliteit, de klant heeft er veel plezier van en kan er ook nog jaren van genieten.
Veranda Alblasserdam | stalen schuifdeuren

Veranda aan woning gemaakt als verlengstuk van de woning. Omdat de veranda geplaatst is op een plaats waar de ondergrond weinig stabiliteit bied hebben we het goed moeten funderen. Er is onder de gehele veranda een betonvloer gestoord die onderheid is met stalen buispalen. Al het houtwerk is in kleur van de woning gemaakt zodat het in een lijn doorloopt vanuit de woning. Voor de wanden is gebruik gemaakt van stalen schuifdeuren die beide kunnen schuiven. In het dak is ook een grote lichtstaat gemaakt zodat er nog voldoende lichtinval is. De veranda is voorzien van verlichting d.m.v. spotjes ingebouwd in plafond en om extra te kunnen genieten van frissere periodes is gebruik gemaakt van terras verwarmers.

Kapschuur Nederhemert | stalen kozijnen

Kapschuur van 550 x 350 cm met eiken gebinten en stalen raam aan beide zijkanten. De kapschuur is geplaatst op hardsteen poeren. Aan binnenzijde is een houtkachel geplaatst met doorvoer door het dak met loodslab. De wanden van Zweeds rabat op eiken balken.Op het dak liggen oude tule du nord dakpannen. Langs het dak Red Cedar daklijsten met windveren over de dakpannen.

Kapschuur Geldermalsen | stalen kozijnen

Kapschuur van 600 x 350 cm met eiken gebinten op gemetselde poeren en borstwering onder de wanden. De binnenzijde van de wanden zijn ruw gestukt met cement. Er is een grote openhaard gemetseld om lekker vuur te stoken in de koude avonden. Aan de voorzijde is een schuifpui gemaakt van stalen deuren in drie delen zodat hij voor het grootste gedeelte open kan schuiven. Op het dak liggen oude tule du nord dakpannen met een zinken dakgoot en zinken hwa buizen. Het een geweldig mooi resultaat geworden is.

Jachtkamer Haarsteeg | luxe

Eiken bijgebouw van 600 x 300 cm met rieten kap geplaats langs de woning op het bestaande terras om te gebruiken als terrasoverkapping. De binnenzijde van rieten kap is voorzien van een spreilaag van lang riet zodat het een hele nostalgische look geeft als je vanuit de binnen naar de nok kijkt. Alles is gemaakt van fijn bezaagd eikenhout en er is gewerkt met pen gat verbindingen. De wanden zijn van zwarte Zweeds rabat planken.

Kapschuur Nieuwkuijk

Kapschuur van 550 x 400 cm met eiken gebinten met gesloten gedeelte aan de linker zijkant. Het geheel is geplaats op betonnen poeren en betonnen banden onder de wanden. In de kapschuur liggen oude waalformaten en ervoor boeren kasseien. Op het dak liggen nieuwe VHV dakpannen met kantpannen om de dezelfde stijl als de woning te houden. En is geen dakbeschot gebruikt zodat ook aan de binnenzijde de dakpannen te zien zijn. In de zijwanden zijn oude ramen verwerkt die de klant nog had liggen van een eerdere schuur. De deur in het dichte gedeelte is een hardhouten opgeklampte deur fijn bezaagd die mooi gaat vergrijzen zodat het net als het eikenhout word.