KLANT AAN HET WOORD

Familie Schalk | Kerkwijk

Na diverse offerte-aanvragen voor het laten bouwen van een veranda wisten wij dat wij bij "De Tuyn-kamer" direct goed zaten. Waar andere bedrijven ons weken op een offerte lieten wachten besloot Nico van Aken van "De Tuyn-kamer" eerst ter plaatste te komen kijken om de locatie te beoordelen. Dit bleek een goede zet, want tijdens het eerste gesprek gaf Nico van Aken ons direct het vertrouwen dat onze veranda vakkundig geplaatst zou worden. Ook het meedenken vooraf en tijdens het bouwen hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij zijn erg blij dat wij hebben gekozen voor "De Tuyn-kamer" in alle opzichten en genieten nu dagelijks van onze prachtige veranda met openhaard.

Familie Zoetelief | Soest

Afgelopen zomer zat ik bij de kapper in het boek, "Stijlvol Wonen", te bladeren. Daar zag ik de advertentie van "De Tuyn-kamer" staan. Dit kwam heel goed uit want daar waren wij juist naar opzoek. De advertentie zag er super mooi uit en ik was gelijk verliefd. Thuis gekomen heb ik gelijk de telefoon gepakt en diezelfde avond werd ik nog terug gebeld. De week erop kwam er gelijk iemand kijken en al snel hadden wij onze offerte binnen. Nadat we het rond hadden gemaakt was er nog zes weken levertijd. De weken vlogen voorbij en voor we het wisten stonden de mensen van "De Tuyn-kamer" op de stoep. Na een hele dag hard werken zaten onze ramen en deuren erin. Het was schitterend geworden, nog mooier dan ik had verwacht, wat een vakmanschap! We zijn er ontzettend blij mee en wij genieten er elke dag van. Een echte aanrader!

Familie Kraamwinkel | Rhoon

Vrijdag 10 oktober j.l. werd in onze tuin een ruime loungekamer gerealiseerd. Gelukkig troffen de mensen van de Tuyn-kamer een prachtige, zonnige herfstdag. De voorbereiding tot een bouwpakket was al gedaan; het werd ter plaatse in elkaar gezet.

Desalniettemin duurde dit een lange werkdag, van 07.30 tot 19.00 uur! De mensen van de Tuyn-kamer bleven alsmaar vakkundig aan het werk. Het resultaat met mooie details mag er dan ook zijn. Het geheel straalt kwaliteit en vakmanschap uit.

Wij zijn bijzonder tevreden met onze keuze voor de Tuyn-kamer.

Familie Karsdorp | Alblasserdam

Voor onze veranda zijn we eerst op zoek gegaan naar afbeeldingen die voor ons de juiste sfeer en uitstraling gaven. Hierbij kwamen we onder andere neer op de stalen kozijnen van de Tuyn-kamer. Vanwege het stalen kozijnen concept hebben we een afspraak gemaakt met Nico van Aken. Zijn eerste concepten waren netjes uitgewerkt en voorzien van een duidelijke offerte. Na wat overleg over de laatste details is Nico van Aken aan de slag gegaan met zijn team. Plezierige vakmensen met oog voor detail en voor de wensen van de klant. Inmiddels hebben we al een aantal feestjes gevierd onder onze veranda. Door het mooie ontwerp loopt het huis en de veranda naadloos in elkaar over. Maar bekijk de foto's en oordeel zelf....