Assortiment

Bij De TuynKamer bieden we op maat gemaakte buitenverblijven, waaronder luxe gastenverblijven, tuinhuizen, poolhouses, veranda’s, kapschuren, tuinkamers, tuinkantoren en zelfs prefab modellen. Ons unieke kenmerk is dat we geen gebruik maken van standaardmodellen; jouw persoonlijke wensen staan bij ons centraal.

We nodigen je van harte uit om de website te verkennen en je te laten inspireren door de verschillende buitenverblijf concepten. Stel je eens voor; een prachtig buitenverblijf, helemaal naar eigen wens. En dat gewoon bij je thuis! Is dat niet precies wat je zoekt?

Buitenleven in een stijlvolle en luxe buitenverblijf.

Een tuinkamer is de juiste oplossing om jaar rond te genieten van het buitenleven.

Ontdek de rust van het buitenleven met een tuinhuis.

Gastenverblijf voor familie en vrienden. De beste verblijfplaats, gewoon thuis.

De kapschuur is zonder twijfel een favoriet type buitenverblijf.

Werken in stijl, gewoon thuis.

Een veranda brengt het buitenleven dichtbij.

De afwerking van het dak beschermt het dak tegen alle weersomstandigheden.

Vaste grond biedt het comfort om echt tot rust te komen.

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op maatwerk. Zo kun je jouw buitenverblijf geheel naar wens samenstellen. Bekijk onze ruime keuze aan componenten zoals constructie, binnenwanden, vloerafwerking en kozijnen. Jouw buitenverblijf dat helemaal bij u past, tot in de kleinste details. Bekijk onze ruime keuze aan componenten.

Tuinhuis met garage tekening

Een greep uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.