Tuinkantoor

Thuiswerkplek zonder reistijd

Elk tuinhuis of buitenverblijf kan theoretisch dienen als een tuinkantoor, maar niet elk buitenverblijf biedt de benodigde rust en voorzieningen om ongestoord en productief te werken. Een luxe tuinkantoor op maat van De TuynKamer sluit perfect aan op jouw werkwijze, zodat je niet langer aan de keukentafel hoeft te werken en geen last hebt van afleiding op je thuiswerkplek.

Een goede werkplek is van onschatbare waarde. Een tuinkantoor is de ideale oplossing om thuiswerken efficiënter te maken. Te midden van het groen van de tuin vind je de sereniteit die nodig is om je werk goed te verrichten. Op mooie dagen kun je de ramen en deuren openzetten om te genieten van de geuren en geluiden van de natuur. Gedurende de koude maanden profiteer je van de aangename warmte in jouw volledig geïsoleerde en verwarmde tuinkantoor.

Onze tuinkantoren worden uitgerust met alle gewenste faciliteiten, zoals een toiletruimte, groene energievoorzieningen, internet, vergaderruimte en keuken. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. We zorgen ervoor dat je tuinkantoor perfect aansluit op jouw werkwijze.

Zonder reistijd of fileproblemen direct aan de slag in je eigen tuinkantoor, gewoon thuis. Kies voor thuiswerken op je eigen voorwaarden. Met ons maatwerk kun je rekenen op het beste resultaat.

Luxe tuinkantoor

Maatwerk overkappingen

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor kun je met vrijheid en creativiteit je eigen buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor je de mogelijkheid hebt om elk aspect van jouw buitenverblijf vorm te geven.

Met een overkapping direct aan je huis creëren we een waardevolle toevoeging die niet alleen je leefruimte vergroot, maar ook perfect past bij jouw persoonlijke stijl en behoeften, tot in de kleinste details. Wij nodigen je uit om onze diverse collectie aan componenten te ontdekken. Waarbij je de vrijheid hebt om jouw tuinhuis op maat te creëren.

Tuinhuis met houten vloer

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op maatwerk. Zo kun je jouw buitenverblijf geheel naar wens samenstellen. Bekijk onze ruime keuze aan componenten zoals constructie, binnenwanden, vloerafwerking en kozijnen. Jouw buitenverblijf dat helemaal bij u past, tot in de kleinste details. Bekijk onze ruime keuze aan componenten.

Tuinhuis met garage tekening
Previous slide
Next slide

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Download ons gratis inspiratie magazine

Er is een plek waar dromen vorm krijgen – jouw thuis. Ontdek onze gratis inspiratiegids, gevuld met ideeën die het buitenleven in jouw tuin kunnen transformeren naar een ideale ruimte, een plek waar je echt thuis bent. Blader door onze gratis magazine en visualiseer het comfortabele buitenleven in jouw eigen tuin.

Een greep uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office