Kantoorunit in de tuin

Een kantoorunit of tuinkantoor in de eigen tuin is voor veel mensen een droom. Je creëert daarmee extra leefruimte en een eigen werkplek. En omdat het een bijgebouw is, kun je werk en privé volledig scheiden van elkaar. Kantoorunits zijn er in duizend-en-een soorten en maten. Bij De TuynKamer kun je een luxe kantoorunit helemaal op maat laten maken of voor een van onze prefab kantoorunit modellen kiezen. In deze blog vertellen we je meer over beide opties.

Luxe kantoorunit

Bij De TuynKamer snappen we dat de ideale werkplek van alle gemakken voorzien moet zijn. Vandaar dat we in onze ontwerpen rekening houden met alle gewenste functionaliteiten. Zoals een toiletruimte, internetaansluiting, vergader- en ontvangstruimte, keuken en groene energievoorzieningen. Hierbij brengen we jouw behoefte en eisen in kaart en maken we een ontwerp dat perfect past bij jouw werkwijze.

Een kantoorunit kan volledig naar wens ontworpen en gebouwd worden. Heb jij al specifieke wensen voor ogen? Hecht je veel waarde aan duurzame materialen? Of weet jij welke stijl het beste bij jouw privékantoor past? We hebben door de jaren heen veel tuinkantoren en buitenverblijven gerealiseerd. Bekijk onze projecten voor meer inspiratie.

Prefab kantoorunit

Wanneer jouw wensen niet direct liggen bij een volledige maatwerkoplossing, kunnen onze prefab tuinkantoren uitkomst bieden. Onze prefab tuinkantoren bieden je een buitenverblijf van hoogwaardige kwaliteit, dat gemakkelijk en snel geplaatst wordt. In onze fabriek bereiden we de bouw van de kantoorunit zo ver mogelijk voor. Gewoon goed gebouwd en binnen 1 dag geïnstalleerd in jouw tuin. Daarmee voorkomen we rommel, overlast en langdurige werkzaamheden.
Onze prefab tuinkantoren zijn volledig geïsoleerd en geluidsdicht. Ze zijn ontworpen om ontspannen te kunnen werken. We hebben 3 standaardmodellen in een tweetal afmetingen.

Vanuit onze basismodellen kijken we altijd in hoeverre we je nieuwe kantoorunit kunnen laten aansluiten bij jouw wensen. Vandaar dat we graag met je overleggen wat jouw wensen en eisen zijn. Onze adviseurs bekijken vervolgens hoe we jouw droom tuinkantoor kunnen realiseren.

Waarom een kantoorunit in de tuin?

Thuiswerken is vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren. Het is dan ook slim een goede, rustige en aangename thuiswerkplek in te richten. Dit zijn voordelen waar en kantoorunit of tuinkantoor in eigen tuin aan bijdraagt:

  1. Extra leefruimte: een extra bijgebouw betekent ook extra woonoppervlakte. En laten we eerlijk zijn, extra ruimte is altijd prettig en daarbij ook gunstig voor de waarde van je huis.
  2. Een eigen werkplek: het kan lastig zijn om werk en privé gescheiden te houden wanneer je werkplek in huis is. Spelende kinderen, werk en privé dat door elkaar loopt. Bij een kantoorunit in de tuin is dat verleden tijd.
  3. Werken in rust en natuur: je werkt met optimale focus in je eigen tuinkantoor, waarbij je gemakkelijk geniet van het buitenleven. Zet deuren en ramen op en je haalt het buitenleven naar binnen.
  4. Geen files en reistijd: dat behoort tot verleden tijd met een eigen kantoorunit.

Daarnaast ligt er een belastingvoordeel in het verschiet. Een tuinkantoor is namelijk fiscaal aftrekbaar. Hoe dat precies zit? Daar schreven we eerder een artikel over. Ontdek welke fiscale voordelen je kunt behalen bij het plaatsen van een kantoorunit in eigen tuin.

Een volledig afgewerkt tuinkantoor

We werken de grootste ideeën uit en zorgen dat het tot in de kleinste details klopt. Ieder kantoorunit dat we opleveren bestaat uit duurzame materialen en we isoleren het kantoor volledig. Dat maakt dat het hele jaar door een aangename temperatuur behaald wordt. Het bijgebouw bestaat uit diverse componenten. Om deze optimaal op elkaar aan te laten sluiten, stemmen we nauwkeurig met elkaar af. Denk aan zaken als: constructie, buitenwanden, dak, kozijnen en vloerafwerking.

Weet je nog niet precies welke stijl of materialen je moet kiezen? Laat je dan adviseren door onze specialisten. De TuynKamer heeft jarenlange ervaring in houtbouw en het realiseren van hoogwaardige, luxe buitenverblijven. We zorgen ervoor dat jouw kantoorunit perfect past bij de stijl van je huis en tuin. Daarbij richten we ons op het optimaal verbinden van buiten en binnen.

Minimaliseer afleiding met een kantoorunit

In nagenoeg ieder huishouden passeren dezelfde taferelen de revue. Kinderen die spelen, mensen over de vloer, een partner die ook thuiswerkt. Afleiding is een constante factor wanneer je binnenshuis thuiswerkt. In feite is er slechts één oplossing die hier eens en voor altijd een einde aan maakt: een thuiskantoor. Je kunt in alle rust je werk oppakken of aan je onderneming bouwen.

Kantoorunit is veelzijdig te gebruiken

In de basis dient een tuinkantoor als thuiswerkplek. Echter, kun je overwegen om dit bijgebouw multifunctioneel te maken. Denk aan een hobbyruimte, sportruimte, gastenverblijf of speelkamer. Afhankelijk van je wensen natuurlijk. In het ontwerp en inrichten van de kantoorunit, kunnen we volledig rekening houden met je wensen. We stemmen daar stijl, materialen en indeling naadloos op af. Daardoor creëren we ruimtes die functioneel en veelzijdig zijn, maar vooral ook gemaakt zijn om de essentie van thuis zijn uit te stralen.

Waar op letten bij een kantoorunit?

Het kan zijn dat we bij het bouwen en plaatsen van een tuinkantoor rekening moeten houden met een aantal zaken. Afhankelijk van afmetingen, locatie en functie van de kantoorunit kan het zijn dat er een omgevingsvergunning nodig is. Het team van De TuynKamer zoekt alles voor je uit in het kader van het bestemmingsplan, bouwvoorschriften en eventuele vergunningen. In het ontwerp houden we daarnaast rekening met zaken als brandveiligheid en duurzaamheid.

Luxe buitenverblijf kantoorunit maatwerk
Kantoorunit prefab model
Luxe buitenverblijf kantoorunit thuiswerkplek

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor kun je met vrijheid en creativiteit jouw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor je de mogelijkheid heeft om elk aspect van jouw buitenverblijf vorm te geven.

Jouw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor ben je bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Een blik uit onze nieuwste projecten

Kantoorunit kopen?

Passie. Maatwerk en perfectie.

Een kantoorunit kopen gaat vaak niet over één nacht ijs. Het is zaak om je eigen wensen, ideeën en mogelijkheden helder krijgt. Soms is het handig om inspiratie op te doen. Bezoek bijvoorbeeld onze showtuin (op afspraak) en krijg een goed beeld van wat De TuynKamer kan realiseren. We gaan graag met je in gesprek om het perfecte plaatje te creëren. Neem contact met ons op.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.