Tuinkantoor op maat

Een tuinkantoor op maat is de perfecte oplossing wanneer je specifieke wensen hebt om een thuiswerkplek te creëren. Ben je op zoek naar een modern tuinkantoor? En wil je dat dit perfect past in je tuin en aansluit bij jouw behoeften? Dan is ons maatwerk tuinkantoor precies wat je zoekt.

Wij bieden drie modellen, welke alle drie in twee uitvoeringen beschikbaar zijn. Daarnaast kunnen we elk tuinkantoor volledig aanpassen qua afmetingen én inrichting. In deze blog lees je precies hoe wij dit realiseren

De voordelen van een tuinkantoor op maat
Vanzelfsprekend biedt thuiswerken enkele mooie voordelen. Denk aan het vermijden van files en drukke werkruimtes. Daarbij is een kantoor in je eigen tuin ook nog een afgezonderde ruimte. Dat betekent dat je werk en privé thuis toch gescheiden kunt houden. En dat je in alle rust thuis kunt werken.

  • Het tuinkantoor maken we prefab, dat betekent dat je geen overlast hebt van bouwwerkzaamheden: in één dag installeren we alle elementen in jouw tuin. Het voorwerk gebeurt in onze fabriek.
  • We werken uitsluitend met duurzame materialen en isoleren het tuinkantoor volledig. Daardoor kun je de temperatuur het hele jaar door beheersen.
  • Het tuinkantoor wordt opgeleverd inclusief opties, zoals: keuken, toilet, berging, elektra & vloerverwarming, vloerafwerking én schilderwerk.
  • Maatwerk is natuurlijk mogelijk, daarbij is een kantoorunit in de tuin inzetbaar als multifunctionele ruimte. Denk aan een gastverblijf, yoga studio of hobbyruimte.
  • Bij een kantoor in eigen tuin zijn er wellicht ook fiscale voordelen te behalen. Daar schreven we eerder dit artikel over.

De juiste afmetingen voor uw maatwerk tuinkantoor
Wanneer je een tuinkantoor overweegt, dan heb je vaak al een gewenste maatvoering in gedachten. De uiteindelijke grootte van een tuinkantoor is ook sterk afhankelijk van de daadwerkelijke ruimte die je in de tuin hebt. Wij hebben diverse standaard modellen met gangbare afmetingen. Model A is modern, tijdloos en strak. En perfect om in de hoek van de tuin te plaatsen. Model B straalt landelijke luxe en comfort uit. En daardoor ook uitstekend te combineren met veel woningtypes en tuinen. Tot slot Model C: sereen, stijlvol en komt daardoor in veel tuinen tot zijn recht.

Elk model is standaard in twee maatvoeringen beschikbaar. Van 3,3m x 5,5m of 3,3m x 4m. Liever andere afmetingen? Het is altijd mogelijk om maatwerk te leveren. Overleg in dat geval met onze vakmensen. Wanneer je specifieke ideeën hebt, bespreek ze gerust. Dan kijken we samen wat realiseerbaar is en hoe dit het beste tot zijn recht komt in jouw tuinkantoor op maat.

Een eigen stijl voor uw tuinkantoor
Wanneer je een bijgebouw of kantoor in jouw tuin plaatst, wil je natuurlijk dat dit qua stijl past bij de rest van jouw huis en tuin. Zeker wanneer je een duidelijk beeld voor ogen hebt, is het prettig als dit perfect aansluit bij jouw wensen. Standaard bieden wij drie modellen met elk een andere stijl. In elk design is tot in detail rekening gehouden met de beoogde stijl.

Dit design wordt in ieder model zowel van binnen als buiten doorgevoerd. En natuurlijk is het mogelijk om waar gewenst aanpassingen te doen.

Inclusief opties én hoogwaardige afwerking
Een tuinkantoor leveren we altijd kant-en-klaar op. Dat wil zeggen dat je zelf kunt selecteren welke opties jij in jouw tuinkantoor wilt laten installeren. Jouw nieuwe tuinkantoor is van alle gemakken voorzien: toilet, keuken, berging, verwarming, isolatie en geluidsdichtheid. Dankzij het vele glas heb je veel lichtinval en zicht op je tuin. Onze specialisten helpen je om het ideale kantoor samen te stellen zodat je in de lengte der jaren maximaal kunt genieten.

Bouwen zonder overlast
Al onze tuinkantoren maken we prefab. Dat houdt in dat we in onze fabriek alle losse elementen produceren. Voor zover mogelijk voeren we alle werkzaamheden al uit, zodat we het tuinkantoor alleen nog maar hoeven te plaatsen in jouw tuin. Dat doen we in één dag: we leveren alle onderdelen, plaatsen alles in jouw tuin en bouwen de kantoorunit op. Vervolgens verzorgen we de installatie en laatste afwerking van de unit. Alles wordt plug & play opgeleverd. Je kunt dus snel en gemakkelijk zelf aan de slag in jouw eigen werkplek in de tuin.

Tuinkantoor op maat
Tuinkantoor op maat
Tuinkantoor thuiswerkplek

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor kun je met vrijheid en creativiteit jouw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor je de mogelijkheid heeft om elk aspect van jouw buitenverblijf vorm te geven.

Jouw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor ben je bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Een blik uit onze nieuwste projecten

Tuinkantoor op maat laten maken?

Passie. Maatwerk en perfectie.

Heb je interesse in een tuinkantoor op maat? Of wil je meer informatie over het bouwen van een tuinkantoor? Dan kun je ons altijd bereiken via ons e-mailadres: info@tuyn-kamer.nl of telefoonnummer: 0418 – 74 51 58. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van buitenprojecten, zoals een tuinkantoor. Wij bieden je luxe, stijl en comfort aan in onze tuinkantoor modellen. Je kunt heerlijk werken in jouw eigen omgeving zonder gestoord te worden door anderen.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.