Over ons

Welkom bij de TuynKamer

Sinds 2013 zijn wij van De TuynKamer elke dag gepassioneerd bezig met het buitenleven. Onze achtergrond in groen en bouw geeft ons de juiste kennis en ervaring die nodig is om jouw buitenverblijf te realiseren, passend in je tuin en bij jouw woning.

Een tuinhuis geeft de tuin een extra dimensie, een echte meerwaarde voor uw tuin. Het versterkt het buitenleven. Wij worden gedreven door het bouwen van tuinhuizen die je, naar jouw wens, de ideale beleving van jouw tuin biedt.

Wij garanderen maatwerk en topkwaliteit. Bij ons is niets hetzelfde, wij werken niet met modellen. Jouw wens werkelijkheid maken, dat is waar wij het voor doen. Wij denken graag met je mee, komen met inspirerende ideeën en adviseren je met onze jarenlange ervaring.

De TuynKamer is een bedrijf van echte meedenkers, ons personeel is vindingrijk en proactief. We ontwerpen en bouwen niet alleen maar staan altijd open voor suggesties en vragen. Schroom niet om aan onze vakmensen een vraag te stellen. We kunnen je garanderen dat ze met creatieve oplossingen komen.

Het realiseren van een buitenverblijf bestaat niet alleen uit het ontwerpen en bouwen van het verblijf, maar ook uit de nazorg. Van verlichting tot verwarming tot interim inrichting. In samenwerking met partners die dezelfde kwaliteit als wij leveren. Alles tot in de details geregeld. Graag in gesprek met ons? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

De TuynKamer show tuinhuis
Nico van Aken de Tuynkamer

Nico van Aken

Algemeen directeur

Arie van Aken de Tuynkamer

Arie van Aken

Operationeel directeur

Wim Hovestadt de Tuynkamer

Wim Hovestadt

Verkoop & Accountmanagement

Onze vakmensen binnen

De Tuynkamer tekenaar

Tekenaar

De Tuynkamer calculatie en werkvoorbereiding

Calculatie & Werkvoorbereiding

De Tuynkamer administratie

Administratie

De Tuynkamer technisch tekenaar en werkvoorbereiding

Technische tekenaar & Werkvoorbereiding

De Tuynkamer commercieel medewerker

Commercieel medewerker

Onze vakmensen buiten

De Tuynkamer buitendienst
De Tuynkamer buitendienst
De Tuynkamer buitendienst
De Tuynkamer buitendienst
De Tuynkamer buitendienst
De Tuynkamer buitendienst
De Tuynkamer buitendienst
De Tuynkamer buitendienst
De Tuynkamer buitendienst
De Tuynkamer buitendienst
De Tuynkamer buitendienst
De Tuynkamer buitendienst
De Tuynkamer personeel

Kom bij ons werken

Vanuit onze prachtige werkplaats in Nederhemert of bij onze klanten, streven we naar het creëren van het perfecte buitenleven. We zijn toegewijd aan exclusief maatwerk, het realiseren van droom buitenverblijven en het leveren van kwaliteitswerk. Is dit iets voor jou?

We hebben voor De TuynKamer gekozen op aanraden van onze tuinarchitect. Van het eerste gesprek tot de oplevering werden onze wensen serieus genomen en we zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Prettige mensen die zich geheel aan de afspraken houden en op tijd een heel mooi product hebben gerealiseerd.

4.5/5

Martin

Hoe gaan wij te werk?

We delen graag ons werkproces met, van oriëntatie tot nazorg, om je een duidelijk beeld te geven wat je van ons kunt verwachten. Heldere communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. We nemen jouw droom in vier stappen onder handen, waarbij we alles tot in de kleinste details verzorgen.

Heb je een vraag over dit proces? Aarzel niet om contact met ons op te nemen; we staan voor je klaar.

De Tuynkamer werkwijze

1. Oriëntatie

Ontdek het luxe tuinhuis van je dromen op onze website en bekijk onze gerealiseerde projecten voor inspiratie. Volg ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest.

Onze projectenpagina is ontworpen om je te helpen in de oriëntatiefase. Hier kun je projecten filteren op modeltype en prijsklasse. Gebruik het contactformulier op individuele projectpagina’s voor meer informatie en om je interesses aan te geven.

Heb je elders iets prachtigs gezien? Laat het ons weten, dit helpt ons te begrijpen wat je inspireert en wat jouw wensen zijn. Heb je verdere vragen? Neem gerust contact op voor een afspraak en een rondleiding in onze showtuin!

De Tuynkamer tuinhuis ontwerp

2. Ontwerp

Heb je een beeld gekregen van het tuinhuis van je dromen? Of ben je juist opzoek om daarin gestuurd te worden? Neem contact met ons op en maak een afspraak. We kunnen bij jou op locatie afspreken om de situatie te evalueren of je kunt naar ons komen. Tijdens onze ontmoeting bespreken we jouw wensen en geven we advies. Vervolgens vertalen we jouw wensen naar een gedetailleerde tekening, die we jou toesturen samen met een prijsopgave voor materialen, vergunningen en planning. Ons doel is om jouw toekomstige buitenverblijf duidelijk in kaart te brengen.

De Tuynkamer realisatie tuinhuis

3. Realisatie

Na akkoord op het ontwerp gaan we direct aan de slag. Onze deskundige vakmensen beginnen met de voorbereidingen in onze werkplaats, waar alle componenten van jouw buitenverblijf worden geprepareerd voor transport en montage.

Op de dag van de bouw worden alle zorgvuldig voorbereide componenten naar de locatie gebracht. We streven ernaar om de overlast tot een minimum te beperken, zowel voor jouw als voor de buurt, door onze materialen en personeel efficiënt in te zetten. Onze vakmensen zijn toegewijd aan het leveren van een hoogwaardig en tijdig resultaat, en onze expertise en ervaring staan garant voor dit succes.

4. Nazorg

Wanneer het buitenverblijf gereed is voor oplevering komen we bij jou langs om de puntjes op de i te zetten. Is alles precies zoals je wenst, of heb je nog enkele kleine aanpassingen in gedachten? Laat het ons gerust weten. Wij beschouwen de tuinhuizen als voltooid zodra je volledig tevreden bent. Ons doel is immers om je te laten genieten, dat kan alleen als het resultaat aansluit bij de wens.

Ben je bereid bent om anderen te vertellen over jouw ervaringen met ons? Dat stellen we bijzonder op prijs. Jouw feedback helpt ons om nog beter te worden, en daarvoor zijn we je dankbaar.

Een greep uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.