Kapschuur - Tuinhuis

Kapschuur Drouwen

Elementen

Afmetingen

7.5m x 5m

Prijsklasse

~ €110000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Kapschuur - Tuinhuis

Kapschuur Drouwen

In de provincie Drenthe, ligt het plaatsje Drouwen, ook wel bekend van de hunebedden. In deze ruime boerderij tuin staat deze prachtige kapschuur! Een eiken kapschuur die, door middel van aluminium schuifdeuren, een weids uitzicht biedt vanuit drie zijden. De betonpoeren zijn geplaatst op een schroeffundering in samenwerking met zusterbedrijf Aken Schroeffunderingen. Dit buitenverblijf biedt meer dan genoeg om er gerieflijk te kunnen verblijven, alleen, om tot rust te komen óf gezellig met familie en vrienden gedurende het gehele jaar!

Rust, ruimte en comfort. Dat is toch waar een ieder zich in kan vinden. Deze riet gedekte kapschuur biedt dit alles! Het buitenverblijf is geplaatst op een schroeffundering, dat wil zeggen een fundering van grondschroeven als bewezen alternatief voor beton. De eiken constructie staat op betonpoeren, de potdeksel achterwand staat op een hardstenen band. Eiken potdeksel geeft niet alleen een landelijke en sfeervolle uitstraling, maar zorgt ook voor een goede afwatering.

De kapschuur van 37,5m2 kan worden geopend door middel van drie grote aluminium schuifdeurpartijen. Bij binnenkomst wordt jouw blik omhoog getrokken naar het eikenhouten dak met de eikenhouten spanten. De glazen nokwanden versterken het ruimtegevoel door de toegenomen hoeveel licht. De buitengewone manier van rietdekken maakt het rieten dak tot een echte blikvanger. Prachtig aansluitend bij de landelijke omgeving en de boerderij woning.

De tot en met buiten doorgetrokken vloer is voorzien van duurzame Schellevis tegels die bekend staan om hun grootte en in één oogopslag herkenbaar zijn aan de bijzondere, open structuur. Ze hebben een oud Hollandse uitstaling, zichtbaar aan zowel de boven- als de zijkant. Daarbij gemaakt van natuurlijke grondstoffen en 100% recyclebaar.

De binnenwanden zijn van eikenhouten verticale planken. Ook het keukenblok is gemaakt van eikenhout. Boven het aanrechtblad treft je één van de twee knusse stalraampjes. Van alle zijden kan zo genoten worden van al het moois rondom dit buitenverblijf! De ruimte kan snel worden verwarmt door middel van de hout gestookte kachel, ook kan de kachel gebruikt worden als sfeermaker tijdens mooie lange zomeravonden terwijl de deuren volledig zijn geopend.

Het verrijdbare eikenhouten keukenblok buiten op het terras, voorzien van een BBQ, verschaft je van heerlijke maaltijden in deze landelijke omgeving.

Wil je meer weten over deze kapschuur of een dergelijk project? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier. Wij zenden je een brochure met informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen kapschuur. Zo kunt je goed voorbereid de juiste keuze maken.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kapschuur landelijk interieur
Kapschuur rietgedekt

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Kapschuur bbq
Kapschuur met gaskachel
Kapschuur landelijk buitenleven
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.