Kapschuur - Veranda

Kapschuur Hedel

Elementen

Afmetingen

10m x 9.5m/5m

Prijsklasse

~ €105000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Kapschuur - Veranda

Kapschuur Hedel

Aan de rand van een tuin in Hedel staat deze L-vormige kapschuur, een zeer uniek project. Het gebouw bestaat uit een zithoek, bergingsruimte en overkapping die gebruikt wordt als parkeerplaats voor de auto.

De buitenwanden van dit buitenverblijf, aan de achterkant van het gebouw, zijn opgebouwd van zwart Zweeds rabat planken. Het zwart van de rabat planken sluit heel mooi aan bij de eiken constructie van het gebouw. Het dak is afgewerkt met mooie nieuwe dakpannen en een eiken daklijst met windveer.

De binnenwanden van zowel de overkapping als de zithoek zijn opgebouwd van verticale eiken planken. Het gebruik van verticale planken in combinatie met horizontale planken kan een mooie manier zijn om de ruimtelijkheid van het buitenverblijf te vergroten.

De zithoek van deze kapschuur wordt geheel afgesloten door stalen schuifpuien. Zo kan er het hele jaar rond genoten worden van het buitenleven in de kapschuur. De stalen schuifdeuren sluiten qua stijl mooi aan bij de rest van het buitenverblijf.

Het geheel van deze kapschuur heeft een rustieke uitstraling met mooie contrasten van donker en licht door het hout en de dakpannen.

Wilt u meer weten over dit of een dergelijk project? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier. Wij zenden u een brochure met informatie over de dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van uw eigen kapschuur. Zo kunt u goed voorbereid de juiste keuze maken.

Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

L-vorm kapschuur in de tuin
Kapschuur zithoek

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Wij zijn erg tevreden over het gemaakte werk en de afspraken.
De afwerking staat op een hoog niveau. De opgegeven planning is prima nagekomen. Er is veel vakmanschap bij de medewerkers, en een goede inzet.

4.5/5

Henry

Kapschuur eiken hout
Kapschuur garage overkapping
Kapschuur tuinkamer in L-vorm
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.