Tuinhuis - Tuinkantoor - Luxe Buitenverblijf - Gastenverblijf

Luxe buitenverblijf Apeldoorn

Elementen

Afmetingen

11m x 4.10m

Prijsklasse

~ €200000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Tuinhuis - Tuinkantoor - Luxe Buitenverblijf - Gastenverblijf

Luxe buitenverblijf Apeldoorn

Een luxe tuinhuis in de achtertuin van een woning in Apeldoorn waar het hele jaar rond genoten kan worden van het buitenleven, comfort en ontspanning. De uit drie delen bestaande aluminium vouwwanden zijn volledig te openen. In de zomer een heerlijke verfrissende wind. In de koudere maanden lekker warm zitten achter de volledig geïsoleerde vouwwanden.

In het voorste gedeelte van het tuinhuis bevindt zich een zithoek, gericht op de doorkijkhaard, met zicht op de tuin en woning. Naast de zithoek is een buitengewoon ruime keuken geplaatst. Een prachtige moderne keuken waarbij de zwarte kleur en de moderne stijl in de verschillende elementen verweven is. Elementen zoals het keukenblad, stalen frame boven het keukenblad en de keukenkasten. In de kookplaat is een afzuigsysteem verwerkt.

Via de deur naast het keukenblok is er toegang tot het achterste gedeelte van het tuinhuis. Deze woonkamer met toilet is ideaal te gebruiken als tuinkantoor. Naast thuiswerkplek of vergaderkamer ook te gebruiken als speelkamer voor de kinderen of als sportruimte.

Een uitvouwbare trap in de achterste ruimte van het gebouw biedt toegang tot de zolderruimte die een derde van de volledige lengte van dit gebouw beslaat. Voldoende ruimte om gasten te laten slapen maar natuurlijk ook gewoon te gebruiken als extra opslagruimte.

De blikvanger van dit tuinhuis is de zwart geverfde schoorsteen met doorkijkhaard. Mooi aansluitend bij de rest van de interieurinrichting van dit tuinhuis. Zo kan er zowel binnen als buiten genoten worden van warmte en gezellig rondom de haard.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen luxe buitenverblijf. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Luxe buitenverblijf met aluminium vouwdeuren
Luxe buitenverblijf met moderne keuken

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Luxe buitenverblijf modern interieur
Luxe buitenverblijf tuinkantoor thuiswerkplek
Luxe buitenverblijf met spabad jacuzzi
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.