Luxe Buitenverblijf - Gastenverblijf

Luxe Buitenverblijf Bilthoven

Elementen

Afmetingen

9m x 6m

Prijsklasse

~ €200000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Luxe Buitenverblijf - Gastenverblijf

Luxe Buitenverblijf Bilthoven

Dit luxe bijgebouw van eikenhout staat diep in de achtertuin, verscholen tussen de oude dennenbomen. Dit is niet zomaar een tuinhuis maar een absoluut luxe buitenverblijf. Een zeer ruime zithoek met aangrenzend een keuken, badkamer en zolder voor opslag of overnachtingen. Dit buitenverblijf kan heel goed functioneren als gastenverblijf in uw tuin.

De borstwering en de schoorsteen zijn opgemetseld van dezelfde oude stenen als het woonhuis. Het rieten dak versterkt de natuurlijke uitstraling van het gebouw.

In de ruime zithoek is een gashaard, centraal geplaatst in het tuinhuis. De schoorsteen van de haard komt omhoog door de eikenhout gebinte constructie. Aan de buitenkant is deze schoorsteen gemetseld en afgemaakt met een stijlvolle grote schoorsteenkap. Het gebouw is volledig geïsoleerd. De stalen deuren kunnen nagenoeg geheel opengevouwen worden.

De keuken is geheel in stijl gemaakt met bijpassende keukenapparatuur, kasten en hardstenen keukenblad. Verder is het tuinhuis voorzien van vloerverwarming onder het antraciet woonbeton. De stalen trap in het tuinhuis leidt naar de zolder waar een mooie slaapruimte is. Deze ruimte kan ook goed gebruikt worden als bergingsruimte.

Het achterste gedeelte van het tuinhuis bestaat uit een berging en badkamer. De wanden in de badkamer zijn afgewerkt met betonstuc, ook bekend als beton ciré. Deze stuc heeft een mooie en natuurlijke uitstraling die goed aansluit bij de eiken constructie.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen luxe buitenverblijf. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Luxe bijgebouw met gemetselde schoorsteen
Luxe bijgebouw met eiken zweeds rabat

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Luxe bijgebouw interieur
Luxe bijgebouw badkamer met betonstuc
Luxe bijgebouw woonkamer
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.