Luxe Buitenverblijf - Poolhouse

Luxe Buitenverblijf Emmen

Elementen

Afmetingen

11.5m x 5.5m/14.5m x 5.5m

Prijsklasse

~ €380000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Luxe Buitenverblijf - Poolhouse

Luxe Buitenverblijf Emmen

Deze familie heeft er een prachtige ruimte in de tuin bijgekregen. Een heerlijke plek voor ontmoeting en ontspanning. Een dagje relaxen, wellness of je work-out routine: dit luxe bijgebouw biedt die plek. Daar hoeven zij niet langer voor weg.

Dit L-vormige majestueus tuinhuis is de plek waar functionaliteit samensmelt met elegantie. De robuuste eiken constructie en rieten dak, omarmt de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Hier wordt je als eerste verwelkomt door een sfeervolle lounge die doormiddel van aluminium vouwdeuren afgesloten of geopend kan worden. Dat betekent dat er comfortabel genoten kan worden van het buitenleven, ongeacht wat het weer doet. Een kachel zorgt voor aangename warmte bij de zithoek. Verder is de ruimte gevuld met een bescheiden eiken keukenblok en een royale tafel – de perfecte setting voor een gezellig samenzijn.

Achter dit stijlvolle vertrek bevindt zich een oase van rust. Een ruimte waar rust en stilte heerst. Het binnenbad, een verkwikkende sauna en een toilet maken dit tot een geweldige wellness ruimte. Het natuurlijke licht dat door het raam in het rieten dak stroomt, vult deze ruimte met een rustgevende gloed.

Het buitenverblijf biedt niet alleen luxe voor ontspanning, maar ook praktisch gemak. Met een ruimte voor een garage, waar twee auto’s comfortabel kunnen geplaatst worden.

Wil je meer weten over dit luxe buitenverblijf of een dergelijk project? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier. Wij zenden je een brochure met informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen luxe buitenverblijf. Zo kun je goed voorbereid de juiste keuze maken.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Partners: Binnenbad door Waterwel

Luxe bijgebouw met binnenbad
Luxe bijgebouw met binnenbad, wellness en toilet

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Wij zijn erg tevreden over het gemaakte werk en de afspraken.
De afwerking staat op een hoog niveau. De opgegeven planning is prima nagekomen. Er is veel vakmanschap bij de medewerkers, en een goede inzet.

4.5/5

Henry

Luxe bijgebouw lounge overkapping
Luxe bijgebouw lounge
Luxe bijgebouw met garage
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.