Veranda - Tuinhuis - Tuinkantoor - Luxe Buitenverblijf - Gastenverblijf

Luxe Buitenverblijf Enschede

Elementen

Afmetingen

11m x 4.5m

Prijsklasse

~ €125000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Veranda - Tuinhuis - Tuinkantoor - Luxe Buitenverblijf - Gastenverblijf

Luxe Buitenverblijf Enschede

Tussen de bomen in een grote natuurlijke tuin in Enschede staat dit luxe buitenverblijf. Een tuinhuis van absolute topklasse. Dit buitenverblijf wordt voornamelijk gebruikt als tuinkantoor. Daarnaast is er een stijlvolle veranda en praktische bergingsruimte onder de rieten overkapping aan het gebouw toegevoegd. Aan de andere zijde van het gebouw vindt men een tuinhuis met zithoek en keuken. Dit bijgebouw, verscholen in de natuur van de tuin, geeft de rust die gezocht wordt om optimaal te kunnen werken in de eigen tuin.

Dit luxe buitenverblijf is voornamelijk gebouwd van robuust eikenhout. Eikenhout wordt veel gebruikt voor tuinhuizen van deze topklasse vanwege de kracht en uitstraling van het hout. Ook combineert het erg goed met riet en stalen ramen. Temeer wanneer het gebouw geplaatst is in een landelijke tuin. Met de eikenhouten constructie van dit luxe buitenverblijf bent u jarenlang verzekerd van een prachtig luxe tuinhuis.

Het tuinkantoor biedt een heerlijke werkplek. Met alle voorzieningen bij de hand. De stalen ramen zorgen voor zoveel mogelijk natuurlijk lichtinval wat het werken verder bevordert

De veranda onder de rieten overkapping is een heerlijke plaats om van de natuur te genieten. De aangename warmte van de grote gemetselde haard zorgt ervoor dat er tot in de late uurtjes genoten kan worden van het buitenleven met familie en vrienden.

Aan de andere kant van dit luxe buitenverblijf is een zithoek te vinden. Een heerlijke plek om te genieten van het buitenleven. De houten deuren verhogen het comfort, hierdoor kan er namelijk het hele jaar rond genoten worden van dit tuinhuis. Het tuinhuis gedeelte is compleet gemaakt met een keuken en toiletruimte. Vanuit het tuinhuis is er via een stalen trap toegang tot de slaapkamer. Zo laat dit luxe buitenverblijf niets te wensen over. Een echt multifunctioneel tuinhuis.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen luxe buitenverblijf. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tuinkantoor met eiken vouwdeuren
Tuinkantoor thuiswerkplek

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Tuinkantoor met veranda
Tuinkantoor veranda met gemetselde schoorsteen openhaard
Tuinkamer met toilet en keuken
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.