Luxe Buitenverblijf - Tuinhuis

Luxe buitenverblijf Genderen

Elementen

Afmetingen

15m x 6m

Prijsklasse

~ €140000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Luxe Buitenverblijf - Tuinhuis

Luxe buitenverblijf Genderen

Genderen, gelegen aan de Bergse Maas, is een sfeervol en luxe bijgebouw rijker! Gevormd van landelijke materialen zoals eikenhout, zwart Zweeds rabat en aluminium elementen op een betonnen fundering. Uniek aan dit project is de ruime garage, toegankelijk door middel van twee dubbele eikenhouten deuren. Dit afsluitbare tuinhuis verbindt zich aan een L- vormige veranda en biedt daardoor extra ruimte. Ook voorziet het in meerdere en stijlvolle gemakken zoals een keuken met koelkast, toilet en houtkachel. Het hele jaar door kan hier genoten worden van rust en gezelligheid en dat tot in de late uurtjes.

De landelijke sfeer wordt bij een eerste aanblik van dit tuinhuis met eikenhouten constructie en buitenwanden van zwart Zweeds rabat al direct geproefd. De gebruikte elementen zoals de rode dakpannen alsook de vouwdeuren en eikenhouten deuren combineren goed en zorgen dan ook voor een stijlvol geheel. Eikenhout is één van de bekendste sterke en harde houtsoorten. Het gebouw is erg duurzaam en daarom bent u verzekerd van jarenlang plezier!

De grote zwarte vouwdeuren verwezenlijken veel lichtinval dat uw verblijf nog aangenamer maakt in de maanden waarin de zon zich minder vaak laat zien. De aluminium vouwdeuren geven u ook toegang tot de aangrenzende L-vormige veranda en de mogelijkheid meer ruimte te creëren zodat iedereen zich welkom zal voelen.

Bij binnenkomst wordt u overweldigd door het licht- en ruimtegevoel, uw blik wordt dan ook direct getrokken naar het schuine eikenhouten dak met prachtige spanten. Daartussen afgetimmerd met lichtgekleurde planken wat zorgt voor een ruimtelijke en authentieke uitstraling. De wanden zijn gedeeltelijk voorzien van schoon metselwerk en daarboven tot aan de nok afgewerkt met glad stucwerk. De vloer van de tuinkamer is belegd met Schellevis tegels wat een exclusieve uitstraling geeft. De houtkachel zorgt voor warmte en extra gezelligheid tijdens de koudere momenten van de dag.

Achter de gezellige zithoek is een eikenhouten keuken inclusief luxe Boretti set met BBQ. Naast de aangrenzende koelkast bevind zich de eikenhouten schuifdeur die toegang geeft tot de ruime garage. Twee auto’s naast elkaar parkeren gaat dan ook met gemak. Middels de twee eikenhouten openslaande deuren verlaat u deze riante ruimte.

Het resultaat: een zeer comfortabel en gezellig tuinhuis met ruime veranda voor het hele jaar door en tot in de late uurtjes! Ook biedt het u de nodige rust die u verdient hebt na een drukke dag.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen luxe buitenverblijf. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Luxe buitenverblijf zithoek
Luxe bijgebouw keuken met bbq

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Wij zijn erg tevreden over het gemaakte werk en de afspraken.
De afwerking staat op een hoog niveau. De opgegeven planning is prima nagekomen. Er is veel vakmanschap bij de medewerkers, en een goede inzet.

4.5/5

Henry

Luxe bijgebouw auto garage
Luxe bijgebouw sanitair
Luxe bijgebouw met garage
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.