Tuinhuis - Luxe Buitenverblijf

Luxe Buitenverblijf Puiflijk

Tuinhuis - Luxe Buitenverblijf

Luxe Buitenverblijf Puiflijk

In het landelijke Puiflijk in het land van Maas en Waal staat een geweldig uniek tuinhuis. Gevormd van luxe materialen zoals eikenhout, staal en riet met als blikvanger de gemetselde schoorsteen met dubbele houthaard. Een prachtig tuinhuis in L-vorm waar allerlei vormen samenkomen in één gebouw. Veranda en terras, afsluitbaar tuinhuis met keuken en toilet.

Dit tuinhuis is gebouwd in een L-vorm waarbij het dak van het achterste gedeelte net iets lager is dan het voorste gedeelte. De constructie van dit gebouw bestaat uit eikenhout. Eikenhout is een duurzame houtsoort met een krachtige uitstraling. Daarnaast combineert eikenhout geweldig goed met riet en staal. Met een eikenhouten constructie bent u verzekerd van een topklasse tuinhuis dat jarenlang meegaat.

Het achterste gedeelte van dit luxe tuinhuis is een overkapping van eikenhouten palen op hardstenen poeren. Deze overkapping wordt gebruikt als houtopslag voor de haard. Deze ruimte kan natuurlijk ook gebruikt worden als veranda, uitbreiding van het aangrenzende terras of als ruimte voor de jacuzzi. In de mooie maanden van het jaar kan er zo ook buiten het tuinhuis genoten worden van de natuur in en rondom uw tuin.

Het tuinhuis gaat u binnen via de openslaande stalen vouwdeuren aan de voorkant van het buitenverblijf alsook aan de zijde van het terras. Een ruime zithoek biedt plaats voor familie en vrienden, speelruimte voor de kinderen en ruimte om klanten uit te nodigen. De gemetselde schoorsteen is aan de binnenkant afgewerkt met stuc waardoor het mooi aansluit bij de rest van de binnenwanden van dit luxe buitenverblijf. De dubbele haard zorgt ervoor dat u er ook binnen lekker warmpjes bij zit. Voorbij de zithoek is een keuken en barretje met in het achterste gedeelte een toiletruimte. Uniek element aan de binnenkant van dit luxe buitenverblijf is het interieur van het dak. Hier is gebruik gemaakt van oud grenen balken en planken. Dit geeft een authentieke uitstraling aan het interieur.

Genieten van het buitenleven, de ontspanning en gezelligheid met familie en vrienden. De aangename warmte van de openhaard zorgt ervoor dat u zowel binnen als buiten tot in de late uurtjes kunt genieten van het buitenleven met familie en vrienden.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen luxe buitenverblijf. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Luxe bijgebouw vouwdeuren
Luxe bijgebouw terras met haard

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Luxe bijgebouw grenen hout en stucwerk
Luxe bijgebouw met keuken en bar
Luxe bijgebouw interieur
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.