Gastenverblijf - Veranda - Tuinhuis - Luxe Buitenverblijf

Luxe Buitenverblijf Sprang-Capelle

Elementen

Afmetingen

10m x 5m en 5.5m x 4m

Prijsklasse

~ €170000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Gastenverblijf - Veranda - Tuinhuis - Luxe Buitenverblijf

Luxe Buitenverblijf Sprang-Capelle

In het landelijke Sprang-Capelle heeft deze familie een prachtige plaats in de tuin gekregen. Een plaats die zoveel meer leefruimte geeft. En dat gewoon in eigen tuin. Dit buitenverblijf biedt niet enkel een overkapte en afgesloten ruimte maar ook een veranda overkapping en terras. Ruimte om te genieten van de zon of in de schaduw van de overkapping te genieten van de heerlijke verkoelende wind. Voor elk jaargetijde is er een heerlijke plaats om te genieten van het buitenleven.

Dit eiken buitenverblijf heeft een landelijke uitstraling door het rieten dak. De grote traditioneel gemetselde schoorsteen, de verzonken dakramen en zwart Zweeds rabat maken dit landelijke buitenverblijf echt af. Aan het tuinhuis is een eikenhouten overkapping geplaatst. Lekker in de schaduw genieten van het eten of voor de kinderen om een spelletje te spelen. Het terras is verder uitgebreid met een loungeset. Genieten tot in de laatste uurtjes, en als het wat frisser wordt lekker aanschuiven bij de gashaard in het tuinhuis.

Het interieur is, net als buiten, ruim opgezet. De ruimte loopt van buiten naadloos door naar binnen. Ruimte voor een eiken keuken, een lounge bij de haard waar een tv-scherm netjes in de schoorsteen geplaatst is en een tafel om lekker een dagje thuis te werken of met vrienden te ontspannen. Een stalen trap leidt naar een zolder die in dit geval gebruikt wordt als slaapplaats. Zo is dit tuinhuis met recht een gastenverblijf. Een gastenverblijf voor grote en kleine vrienden.

De deur bij de keuken biedt toegang tot het sanitair. Compleet met toilet, douche en wasbak. Stijlvol afgewerkt met grijze tegels en stucwerk.

Een ideale ruimte voor het dagelijkse leven. Zowel in als om het buitenverblijf. Comfortabel, stijlvol en afgewerkt met binnenkwaliteit.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen luxe buitenverblijf. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

luxe buitenverblijf met solarlux aluminium vouwdeuren
luxe buitenverblijf met gashaard in lounge

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Wij zijn erg tevreden over het gemaakte werk en de afspraken.
De afwerking staat op een hoog niveau. De opgegeven planning is prima nagekomen. Er is veel vakmanschap bij de medewerkers, en een goede inzet.

4.5/5

Henry

luxe buitenverblijf lounge
luxe buitenverblijf met landelijk interieur
luxe buitenverblijf sanitair ruimte met douche en wasbak
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.