Poolhouse - Tuinhuis - Gastenverblijf

Poolhouse Beekbergen

Elementen

Afmetingen

10m x 4.25m

Prijsklasse

~ €150000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Poolhouse - Tuinhuis - Gastenverblijf

Poolhouse Beekbergen

Aan de rand van de Veluwe staat dit stijlvolle eiken poolhouse. Geplaatst in een ruime, groene tuin. Een strakke en traditionele constructie van eikenhout en zwart Zweeds rabat. Naast de ruime tuinkamer bevindt zich een sanitaire ruimte, essentieel voor elk poolhouse.

De binnenwanden van deze tuinkamer zijn met eikenhout betimmerd en afgewerkt met steellook elementen zoals de moderne wandlampen, trap naar het zoldertje en de Solarlux vouwdeuren. Een prachtig geheel waar volop genoten wordt van gezelschap en rust.

De uitblinker van dit tuinhuis is de prachtige sanitaire ruimte. Voldoende ruimte voor een douche, grote wasbak en toilet. De wanden zijn aangestreken met betonstuc en geven de ruimte een echt landelijk moderne uitstraling.

Wilt u meer weten over dit poolhouse of een dergelijk project? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier. Wij zenden u een brochure met informatie over de dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van uw eigen poolhouse. Zo kunt u goed voorbereid de juiste keuze maken.

Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Poolhouse tuinhuis met zwembad
Poolhouse met aluminium vouwdeuren

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Wij zijn erg tevreden over het gemaakte werk en de afspraken.
De afwerking staat op een hoog niveau. De opgegeven planning is prima nagekomen. Er is veel vakmanschap bij de medewerkers, en een goede inzet.

4.5/5

Henry

Poolhouse douche met betonstuc
Poolhouse tuinhuis met pannen dak
Poolhouse tuinhuis zithoek met zolder
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.