Poolhouse - Tuinhuis

Poolhouse Oosterhout

Elementen

Afmetingen

7m x 6m

Prijsklasse

~ €110000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Poolhouse - Tuinhuis

Poolhouse Oosterhout

Een uitermate stijlvol tuinhuis tussen het groen van deze prachtige en grote tuin. Lopend langs het zwembad kijkt u omhoog naar dit imposante eiken poolhouse. De stenen treden omhoog leiden naar een royale ruimte voorzien van keuken, grote eettafel en gezellige zithoek.

Dit luxe tuinhuis is gebouwd als verlengstuk van de woning. De stenen achterwand, die onderdeel is van de woning, sluit prachtig aan bij de stijl van het bijgebouw. Vanuit het poolhouse is er zicht op het ruime zwembad waar genoten kan worden van verkoeling, rust en ontspanning.

Onder de karaktervolle eikenhouten balken van de constructie en het dak is het goed vertoeven. Alle ruimte om met familie of vrienden te genieten van het luxe buitenleven. Is het wat fris of regenachtig? Het tuinhuis is eenvoudig af te sluiten met de ijzersterke stalen schuifdeuren.

Wilt u meer weten over dit of een dergelijk project? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier. Wij zenden u een brochure met informatie over de dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van uw eigen poolhouse. Zo maakt u goed voorbereid de juiste keuze.

Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Poolhouse met eetruimte
Tuinhuis poolhouse met stalen ramen

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Tuinhuis poolhouse
Tuinhuis poolhouse zithoek met kachel
Tuinhuis poolhouse interieur - Tuinkamer inspiratie
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.