Tuinhuis

Tuinhuis Doesburg

Elementen

Afmetingen

7.5m x 3.3m

Prijsklasse

~ €50000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Tuinhuis

Tuinhuis Doesburg

Een uitermate stijlvol modern tuinhuis helemaal passend in de strakke stijl van de tuin. Het buitenverblijf, bestaande uit twee ruimtes: een zithoek en een bergingsruimte, heeft een echt moderne uitstraling. De Red Cedar hout constructie combineert geweldig goed met de wit geverfde Red Cedar daklijst. Dezelfde stijl wordt ook in het interieur voortgezet. Een combinatie van verticale Red Cedar houten planken en witte platen voor zowel de wanden als het dak.

Het geheel van het interieur wordt afgesloten door glazen schuifdeuren die mooi weg vallen in de wanden van het gebouw. Deze schuifdeuren bieden optimaal lichtinval, ruimte én bescherming tegen de weerselementen.

De bergingsruimte maakt het geheel af door de zeer praktische toevoeging aan het buitenverblijf. Dit tuinhuis is een echt sfeermaker in uw tuin!

Wilt u meer weten over dit of een dergelijk project? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier. Wij zenden u een brochure met informatie over de dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van uw eigen tuinhuis. Zo kunt u goed voorbereid de juiste keuze maken.

Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tuinhuis modern met wit geverfde wand en plafond
Tuinhuis glazen schuifdeuren

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Tuinhuis red cedar hout
Tuinhuis met keramische tegels
Tuinhuis red cedar berging
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.