Tuinhuis

Tuinhuis Hellevoetsluis

Elementen

Afmetingen

7m x 3.5m

Prijsklasse

~ €70000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Tuinhuis

Tuinhuis Hellevoetsluis

In een ruime achtertuin met een groot groen gazon staat dit prachtige tuinhuis. Op een geweldige plaats in deze natuurrijke tuin. Het buitenverblijf overheerst de tuin niet maar tegelijk kan dit landelijke tuinhuis ook niet genegeerd worden.

Het tuinhuis straalt landelijkheid uit, allereerst door de eiken constructie gecombineerd met de zwart Zweeds rabat wanden. Maar nog meer door het rieten dak met lage achterkant en de typisch landelijke nokvorsten. De grote stalen schuifwanden bieden toegang tot het tuinhuis. Hier kan op elk moment van de dag en elk moment van het jaar genoten worden van elkaar en het betere buitenleven.

De pelletkachel geeft deze ruimte warmte en gezelligheid. Het buitenverblijf is verder afgewerkt met een keukenblok en toiletruimte. Zo is dit tuinhuis van alle gemakken voorzien. Alles bij de hand om van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat te wonen, werken en genieten.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen tuinhuis. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tuinhuis met stalen schuifdeuren
Tuinhuis kachel met zwart zweeds rabat

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Wij zijn erg tevreden over het gemaakte werk en de afspraken.
De afwerking staat op een hoog niveau. De opgegeven planning is prima nagekomen. Er is veel vakmanschap bij de medewerkers, en een goede inzet.

4.5/5

Henry

Tuinhuis met rieten dak
Tuinhuis eiken keuken met zweeds zwart rabat
Tuinhuis met terras
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.