Tuinhuis

Tuinhuis Kaatsheuvel

Elementen

Afmetingen

8.5m x 3.9m

Prijsklasse

~ €60000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Tuinhuis

Tuinhuis Kaatsheuvel

In de achtertuin van deze woning staat een prachtig tuinhuis wat gerust een jachtkamer genoemd kan worden. Dit tuinhuis bestaat uit een zithoek en bergingsruimte.

De buitenwanden van dit tuinhuis zijn van zwart Zweeds rabat. Het zwart van de rabat planken gecombineerd met de eiken constructie en rieten dak geven het geheel een landelijke uitstraling.

De verticale eiken planken binnenwand contrasteert geweldig met de horizontale zwarte rabat planken van de buitenwand. Ook in het interieur is veel gebruik gemaakt van landelijke elementen zoals eikenhout, een zichtbare rieten spreilaag en estrikken vloer. Het interieur straalt echte de landelijke en jacht sferen uit. Met recht dus een jachtkamer.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen jachtkamer. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tuinhuis eiken wanden interieur
Eiken tuinhuis rieten spreilaag

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Tuinhuis beton poeren
Tuinhuis met stalen schuifdeuren
Tuinhuis met zwart Zweeds rabat schuur
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.