Tuinhuis

Exclusieve tuinhuizen

Ontdek de serene schoonheid van het buitenleven zoals nooit tevoren met de luxe tuinhuizen van De TuynKamer. Onze tuinhuizen stralen luxe en comfort uit door onze unieke ontwerpstijl en ongeëvenaarde kwaliteit, die voortkomen uit onze toewijding aan maatwerk en onze expertise in houtbouw.

Een tuinhuis vormt het fundament van ieder buitenverblijf. Meestal vrijstaand in de tuin, fungeert het als een beschutting voor de zithoek, en biedt het rust en bescherming tegen allerlei weersomstandigheden.

Een tuinhuis creëert een oase van rust in jouw tuin, waar je kunt ontspannen en even helemaal tot jezelf kunt komen. Hier kun je genieten van de kostbare momenten met de kinderen, je partner en vrienden. Weg van de drukte van de dagelijkse beslommeringen, te midden van de rustgevend groene omgeving van de tuin.

Een tuinhuis kan op talloze manieren aan jouw functionele wensen voldoen. Het kan ook dienen als opslagruimte, garage of zelfs als een ideale werkplek in je eigen tuin, waar je in alle rust kunt werken met de natuur als inspiratiebron. Altijd al een luxe gastenverblijf gewild of een ontspannende wellnessruimte? Met een tuinhuis kun je samen met familie en vrienden genieten van het comfort van een eigen buitenverblijf.

Poolhouse tuinhuis aan zwemvijver

Maatwerk overkappingen

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor kun je met vrijheid en creativiteit je eigen buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor je de mogelijkheid hebt om elk aspect van jouw buitenverblijf vorm te geven.

Met een overkapping direct aan je huis creëren we een waardevolle toevoeging die niet alleen je leefruimte vergroot, maar ook perfect past bij jouw persoonlijke stijl en behoeften, tot in de kleinste details. Wij nodigen je uit om onze diverse collectie aan componenten te ontdekken. Waarbij je de vrijheid hebt om jouw tuinhuis op maat te creëren.

Tuinhuis met houten vloer

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op maatwerk. Zo kun je jouw buitenverblijf geheel naar wens samenstellen. Bekijk onze ruime keuze aan componenten zoals constructie, binnenwanden, vloerafwerking en kozijnen. Jouw buitenverblijf dat helemaal bij u past, tot in de kleinste details. Bekijk onze ruime keuze aan componenten.

Tuinhuis met garage tekening
Previous slide
Next slide

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Download ons gratis inspiratie magazine

Er is een plek waar dromen vorm krijgen – jouw thuis. Ontdek onze gratis inspiratiegids, gevuld met ideeën die het buitenleven in jouw tuin kunnen transformeren naar een ideale ruimte, een plek waar je echt thuis bent. Blader door onze gratis magazine en visualiseer het comfortabele buitenleven in jouw eigen tuin.

Een greep uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office