Werken Bij

Wij zoeken jou!

Vanuit onze prachtige werkplaats in Nederhemert of bij onze klanten, streven we naar het creëren van het perfecte buitenleven. We zijn toegewijd aan exclusief maatwerk, het realiseren van droom buitenverblijven en het leveren van kwaliteitswerk. Is dit iets voor jou?

Samen staan we klaar om de handen uit de mouwen te steken en vakmanschap te verbeteren. We denken graag mee met de wensen van onze klanten om het beste resultaat te bereiken. Ons doel is om werk te leveren waar zowel jij als de klanten trots op kunnen zijn. Wij zoeken vakmannen, meedenkers en enthousiastelingen!

De TuynKamer fabriek

Onze vacatures

De TuynKamer zoekt een ervaren timmerman! Als timmerman bouw je tuinhuizen, tuinkamers en veranda’s in de tuinen van onze klanten.

De TuynKamer zoekt een leerling timmerman! Als timmerman help je mee aan het bouwen van tuinhuizen, tuinkamers en veranda’s van onze klanten.

Open sollicitatie?

Je kunt bij ons ook gewoon een open sollicitatie indienen. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe teamleden, ongeacht of je ervaren bent of aan het begin van je carrière staat, of je nu als vakman in de buitendienst werkt of bij ons op kantoor. Bij De TuynKamer verwelkomen we open sollicitaties met open armen. Heb je een passie voor buitenverblijven, maatwerk en vakmanschap? Wil je deel uitmaken van ons toegewijde team? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Nico via nico@tuyn-kamer.nl of bel of stuur een appje naar 06-54 99 47 62.

Als er een passende plek beschikbaar is, nodigen we je graag uit voor een gesprek. Iedereen heeft zijn talenten, daarom zoeken we graag voor jou ook een mooi plekje in ons team.

Nico van Aken de Tuynkamer

Jong & groeiend

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.