Prefab Modellen

Prefab tuinhuis in 1 dag geplaatst

Met een prefab tuinhuis ben je verzekerd van een hoogwaardig buitenverblijf dat snel geïnstalleerd kan worden. Deze prefab modellen lenen zich uitstekend als thuiswerkplek, maar zijn meer dan alleen een tuinkantoor. Ze vormen een echte uitbreiding van je huis en tuin. Het kan zeer veelzijdig gebruikt worden, of het nu gaat om een tuinkantoor, sportruimte, speelruimte voor kinderen, of een oase van rust en ontspanning. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Onze prefab modellen zijn beschikbaar in verschillende standaardmaten, wat ons in staat stelt om onze belofte waar te maken: jouw prefab tuinhuis wordt in slechts één dag geplaatst! Op die manier voorkom je rommel in huis en tuin, evenals langdurige overlast of werkzaamheden. Goed gebouwd en snel geïnstalleerd, dat is onze belofte.

Geïnteresseerd in een prefab model? Maak een keuze uit één van de onderstaande modellen en stel je eigen prefab tuinhuis samen. We geven direct een richtprijs zodat je weet wat een prefab tuinhuis bij ons kost. Vraag het prefab model van je keuze aan en wij sturen je een gerichte offerte op basis van je keuzes.

Prefab tuinhuis in klassieke en landelijke stijl

Modern Chic

Vanaf 34.000 euro

Landelijke luxe

Vanaf 38.000 euro

Sereen comfort

Vanaf 34.000 euro

Prefab tuinhuis plaatsing

Voordelen van een prefab tuinhuis

Met onze tuinkantoren gaan wij de uitdaging aan om van het thuiswerken iets moois te maken. Een thuiswerkplek tussen het groen van je tuin. Buiten de deur maar toch heel dichtbij, in jouw eigen tuin. Onze tuinkantoren zijn in drie unieke stijl ontworpen en voorzien van alle gemakken zoals een toilet, keuken, verwarmingselementen, goede isolatie en buitengewoon geluidsdicht.

  1. Geïsoleerd: Zodat je het hele jaar rond gebruik kunt maken van het tuinkantoor in je tuin. Daarnaast bespaar je zo ook op de energielasten, die zijn immers toch al hoog genoeg. Wij vinden het belangrijk dat je behaaglijk én energiezuinig thuis kunt werken.
  2. Geluidsdicht: Al onze tuinkantoren zijn ontworpen met het oog op rust en ontspannen werken. De wanden van het thuiskantoor en de vouwdeuren zorgen voor een enorme geluidsdichtheid. Wanneer de deuren gesloten zijn wordt het tuinkantoor echt een oase van rust.
  3. In 1 dag geplaatst: Onze tuinkantoren worden compleet gemaakt in onze fabriek. Dit prefab model plaatsen wij in één dag op locatie! Middels een kraan wordt het tuinkantoor in je tuin geplaatst. Niks geen rommel, langdurige overlast of werkzaamheden. Goed gebouwd en snel geplaatst. Zo doen wij dat!
Prefab tuinhuis geluidsdicht en geïsoleerd

Je eigen tuinkantoor

Onze kant-en-klare luxe tuinkantoren zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een rustige en inspirerende werkplek. Geniet van de voordelen van een eigen kantoor in je eigen tuin, zonder het gedoe van het bouwen van een traditionele kantoorruimte. Ontdek de mogelijkheden van een tuinkantoor en creëer een werkomgeving waar je elke dag naar uitkijkt.

Werken vanuit een tuinkantoor

Een luxe tuinkantoor is de ideale oplossing voor mensen die vanuit huis werken en behoefte hebben aan een rustige en comfortabele werkomgeving. Een tuinkantoor is een kant-en-klare werkruimte die geplaatst wordt in je eigen achtertuin. Het biedt alle voordelen van een traditionele kantoorruimte, maar dan dichterbij huis.

Onze tuinkantoren zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en zijn volledig geïsoleerd, waardoor je het hele jaar door comfortabel kunt werken, zelfs tijdens de koude wintermaanden. Het is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een rustige en inspirerende werkplek in de natuur.

Prefab tuinhuis interieur

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Download ons gratis inspiratie magazine

Er is een plek waar dromen vorm krijgen – jouw thuis. Ontdek onze gratis inspiratiegids, gevuld met ideeën die het buitenleven in jouw tuin kunnen transformeren naar een ideale ruimte, een plek waar je echt thuis bent. Blader door onze gratis magazine en visualiseer het comfortabele buitenleven in jouw eigen tuin.

Waarom een tuinkantoor?

Een tuinkantoor kan vele voordelen bieden voor je werk en persoonlijke leven. Met de huidige trend van thuiswerken en de behoefte aan een rustige werkplek, kan een tuinkantoor een perfecte oplossing zijn.

Scheiding tussen werk en privé

Met een tuinkantoor kun je werk en privé beter gescheiden houden. Het biedt een aparte werkruimte, waardoor je beter kunt concentreren op jouw werk en je na werktijd gemakkelijker kunt ontspannen.

Energiebesparend

Een tuinkantoor is een duurzame oplossing voor jouw werkplek. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is volledig geïsoleerd, waardoor het het hele jaar door comfortabel blijft en je kunt besparen op energiekosten.

Multi-functioneel

Een tuinkantoor kan ook worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals een fitnessruimte, yoga studio, gastenverblijf of hobbyruimte. Zo maak je optimaal gebruik van jouw tuinkantoor en bespaar je op extra kosten voor andere faciliteiten.

Inspirerende omgeving

Een tuinkantoor biedt je de mogelijkheid om te werken in een rustige en inspirerende omgeving. Je kunt genieten van de natuurlijke schoonheid van jouw eigen achtertuin en werken zonder afleidingen van de buitenwereld.

Inspirerende omgeving

Een tuinkantoor kan ook fiscale voordelen hebben, afhankelijk van jouw situatie. Bijvoorbeeld, als je een eigen bedrijf hebt, kun je de kosten van het tuinkantoor aftrekken van jouw belastingen. Dit kan resulteren in aanzienlijke besparingen op je belastingaangifte.
Prefab tuinhuis in moderne stijl

Waarom voor ons kiezen?

10 jaar vakmanschap
De TuynKamer heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van exclusieve buitenprojecten in het hogere segment. Hierbij staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel. Onze tuinkantoren worden gemaakt van duurzame materialen en met de grootste zorg en aandacht voor detail. We werken alleen met ervaren vakmensen die elke dag streven naar perfectie.

Bij De TuynKamer ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap dat je nergens anders vindt.

Van prefab tot maatwerk
De TuynKamer kun je kiezen uit drie stijlvolle modellen van prefab tuinkantoren, elk met een unieke uitstraling. Model A is modern en chique, Model B landelijk en luxe, en Model C sereen en comfortabel. Elk model is beschikbaar in twee formaten en kan verder aangepast worden naar jouw wensen, zoals met een toilet, berging en vloerverwarming.

En als je op zoek bent naar iets unieks, dan kan er ook maatwerk geleverd worden.

Binnen één dag geplaatst
Wij begrijpen dat het bouwen van een traditioneel tuinkantoor maanden kan duren, wat voor veel overlast kan zorgen, vooral in drukke steden. De TuynKamer hebben we dit opgelost door prefab tuinkantoren te bouwen die in slechts één dag geplaatst kunnen worden. Dit betekent dat je binnen korte tijd kunt genieten van jouw eigen tuinkantoor zonder veel overlast en ongemak.

Veelgestelde vragen

Wat kost een tuinkantoor?
De kosten van een tuinkantoor zijn afhankelijk van de afmetingen en opties die je kiest. Onze luxe tuinkantoren zijn verkrijgbaar vanaf €30.000 inclusief plaatsing. Voor een exacte prijs kun je het beste een offerte aanvragen.
De huidige levertijd van een tuinkantoor is 12 weken. De plaatsing wordt binnen één dag uitgevoerd.
Wij verwachten dat het grondwerk op locatie gedaan is. Daarnaast dienen de nutsvoorzieningen voor het tuinkantoor aanwezig te zijn. Na de plaatsing sluit je het tuinkantoor aan op de meterkast.
Vaak kunnen onze tuinkantoren vergunningsvrij geplaatst worden, check dit voor de zekerheid bij jouw gemeente.
Ja, in onze showtuin hebben wij een model staan. Zo ervaar je hoe een tuinkantoor er in het echt uitziet. Maak je een afspraak met ons? 
Onze tuinkantoren maken wij kant-en-klaar in onze werkplaats. Het tuinkantoor bouwen we op een stalen frame en maken we van materialen met hoogwaardige kwaliteit. Daarom zijn onze tuinkantoren uiterst duurzaam.
Het onderhoud aan een tuinkantoor is minimaal. Bij de oplevering van een tuinkantoor zullen wij je voorzien van onderhoudsvoorschriften.

Een tuinkantoor kan op twee manieren gefundeerd worden.

  • Fundatietegels
  • Schroeffunderingen

Kies je voor schroeffunderingen, dan zorgen wij dat deze voor de plaatsing gemonteerd worden. Schroeffunderingen zijn een betrouwbare en stevige vervanger van betonfunderingen of heipalen. Een tuinkantoor op schroeffunderingen is later eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast kan de schroeffundering later eenvoudige gedemonteerd worden, mocht dit nodig zijn.

Allereest kun je een tuinkantoor gebruiken om op een professionele en comfortabele manier thuis te werken. Daarnaast zijn er tal van andere manieren om uw tuinkantoor te gebruiken. Denk aan een tuinhuis om te ontspannen en familie en vrienden te ontmoeten. Een gastenverblijf of poolhouse. Ook kan het gebruikt worden als sportruimte of speelruimte voor de kinderen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Of de kosten van een tuinkantoor fiscaal aftrekbaar zijn, hangt af van een aantal factoren. Het gebouw dient een zelfstandige werkruimte te zijn. In het geval van onze tuinkantoren betekent dit dat het gebouw voorzien moet zijn van sanitaire voorzieningen. Ook is het bepalend voor welk deel het gebouw gebruikt wordt voor zakelijke doeleinden. Om te weten wat dit voor jou inhoudt verwijzen wij je naar de rekenhulp van de Belastingdienst.

Een tuinkantoor heeft in principe geen invloed op de WOZ-waarde van jouw woning. Dit komt doordat een tuinkantoor eenvoudig te verplaatsen is en hierdoor wordt gezien als roerende zaak.

Met onze tuinkantoren bieden we drie vaste modellen aan. Elke model is beschikbaar in twee maten:

  • 3,3m x 5,5m
  • 3,3m x 4m

Naast de afmetingen van jouw tuinkantoor bieden we nog enkele opties voor de afwerking en inrichting. Je kunt ervoor kiezen om jouw tuinkantoor in te richten met toilet, berging en/of keuken. Daarnaast kun je kiezen om schilderwerk, elektra en de vloerafwerking door ons te laten doen.

Wij leveren onze tuinkantoren door heel Nederland. De afstand van onze locatie naar jouw locatie brengt extra kosten met zich mee.

Je kiest voor een tuinkantoor wanneer je wenst op een professionele manier thuis te werken. Onze tuinkantoren zijn van alle gemakken voorzien zodat je met alle gemak en plezier gebruik kunt maken van jouw tuinkantoor. Onze modellen staan voor luxe en comfort en zijn met alle zorg ontworpen en gebouwd. Als kers op de taart zijn onze tuinkantoren uitermate goed multifunctioneel te gebruiken. Zo kun je ook in jouw vrije tijd genieten van je tuinkantoor.

Vraag? Laat het ons weten

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office