Dak Afwerking

Daklijsten

Bekijk hieronder ons ruime aanbod aan dak afwerking voor een plat dak en een schuin dak.

Dak lijst

Maatwerk overkappingen

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Met een overkapping direct aan uw huis creëren we een waardevolle toevoeging die niet alleen uw leefruimte vergroot, maar ook perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften, tot in de kleinste details. Wij nodigen u uit om onze diverse collectie aan componenten te ontdekken. Waarbij u de vrijheid heeft om uw tuinhuis op maat te creëren.

Tuinhuis met houten vloer
Eiken plat dak lijst

Eiken daklijst

Eiken daklijsten kunnen zowel rond als recht afgewerkt worden. Daarnaast bieden wij de optie om een eiken daklijst toe te passen zonder overstek. Een eiken daklijst past het beste bij een eiken constructie. Een stijlvolle afwerking van uw buitenverblijf.

Red Cedar plat dak lijst

Red Cedar daklijst

Dakafwerking van Red Cedar met dubbele overstek of ronde overstek. Red Cedar zorgt voor een sfeervolle afwerking van het dak van uw buitenverblijf. Een Red Cedar daklijst past het beste bij een Red Cedar constructie. Zo behoudt u de stijl van uw buitenverblijf.

Red Cedar dak lijst

Red Cedar daklijst - onbehandeld

Red Cedar hout staat bekend als een lichte houtsoort die makkelijk te bewerken is. Kies voor een Red Cedar daklijst bij een Red Cedar houten constructie van uw tuinhuis of tuinkamer. Zo behoudt u de stijl van uw buitenverblijf, helemaal naar uw wens.

Schuin dak

Voor de afwerking van uw buitenverblijf bieden wij dakafwerking met en zonder overstek aan. Een goede dak afwerking biedt uw dak en buitenverblijf bescherming tegen alle weersomstandigheden. Een dak met overstek steekt net buiten de gevel van uw buitenverblijf uit. Een dak zonder overstek is een dak afwerking die gelijk loopt met de rest van uw tuinhuis of tuinkamer. Bekijk hieronder ons ruime aanbod.

Eiken schuin dak lijst

Eiken daklijst

Om uw dakgevel te beschermen tegen vocht bieden wij de volgende twee opties.

Kantpannen zijn dakpannen met een extra randje. Zo wordt uw gevel en dak beschermt tegen vocht. Deze kantpannen zijn beschikbaar als oud-Hollandse, Tuil du Nord en Rode dakpannen. Zo kunt u de kantpannen afstemmen op de bestaande dak bedekking.

Een windveer is een extra eikenhouten plank die aangebracht wordt om uw gevel tegen de regen te beschermen.

Red Cedar dak lijst met windveer

Red Cedar daklijst

Om uw daklijst goed af te werken kan gekozen worden voor kantpannen. U kiest voor kantpannen om uw dak mooi af te werken en de gevel te beschermen tegen vocht. Zo bent u jarenlang verzekerd van een prachtig buitenverblijf.

Red Cedar dak lijst

Red Cedar daklijst - onbehandeld

Een windveer is een extra houten plank die aangebracht wordt om uw gevel tegen de regen te beschermen. Red Cedar is bijzonder stabiel, dit wil zeggen dat het niet scheurt of kromt. Dit maakt het uitermate geschikt om te verven. Wij verven de Red Cedar windveer naar uw wens, aansluitend bij de rest van uw droom tuinhuis.

Een blik uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.