Tuinhuis - Luxe Buitenverblijf

Luxe Buitenverblijf Uden

Elementen

Afmetingen

10.5m x 7m

Prijsklasse

~ €130000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Tuinhuis - Luxe Buitenverblijf

Luxe Buitenverblijf Uden

De stilte van het Brabantse landelijke buitenleven en de warmer wordende zon. Wakker worden met een glas thee of een kopje koffie. En dat gewoon in eigen tuin. Zo kan deze familie elke nieuwe dag beginnen. Dit luxe tuinhuis staat in de tuin van een boerderijwoning. Het eiken buitenverblijf sluit mooi aan bij de natuurlijke indeling van de tuin.

Het met dakpannen bedekte tuinhuis bestaat uit twee delen. Het voorste gedeelte is een ruime tuinkamer waar het dak een breedte van 6 meter overspant. Genoeg ruimte voor een stijlvolle eiken keuken, houtenkachel, eiken tafel om te eten of een spelletje te spelen en een grote lounge om te genieten van de eerste tot de laatste uurtjes van de dag. De deur bij de keuken leidt naar het achterste gedeelte waar de toiletruimte zich bevindt.

Dit luxe buitenverblijf is een plaats bij uitstek om met het hele gezin te genieten van het buitenleven in eigen tuin.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen luxe buitenverblijf. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

luxe buitenverblijf landelijke stijl
luxe buitenverblijf lounge

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Wij zijn erg tevreden over het gemaakte werk en de afspraken.
De afwerking staat op een hoog niveau. De opgegeven planning is prima nagekomen. Er is veel vakmanschap bij de medewerkers, en een goede inzet.

4.5/5

Henry

luxe buitenverblijf met eiken tafel
luxe buitenverblijf met stalen schuifdeuren
luxe buitenverblijf landelijk interieur
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.