Dak Interieur

Een dak boven uw hoofd

Een dak zorgt er niet alleen voor dat u droog zit maar geeft ook veel sfeer aan uw zithoek. Jarenlange ervaring op het gebied van het bouwen van tuinhuizen en tuinkamers geeft ons de expertise om u te adviseren over welk dak interieur het best past bij uw buitenverblijf. Lees hieronder meer over welke dak interieurs wij u aanbieden.

Dak interieur

Maatwerk overkappingen

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Met een overkapping direct aan uw huis creëren we een waardevolle toevoeging die niet alleen uw leefruimte vergroot, maar ook perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften, tot in de kleinste details. Wij nodigen u uit om onze diverse collectie aan componenten te ontdekken. Waarbij u de vrijheid heeft om uw tuinhuis op maat te creëren.

Tuinhuis met houten vloer
Eiken sporen en balken dak interieur

Eiken sporen en balken

Eiken sporen en balken bieden uw dak de juiste kracht om jarenlang mee te gaan. Daarnaast heeft het eikenhout een typische geur en kleur die uw buitenverblijf veel sfeer geeft. Het dak kan afgedekt worden met eiken planken of vuren planken.

Douglas sporen en balken dak interieur

Douglas sporen en balken

Douglashout dat afgestemd is op de overspanning van uw dak. U bent verzekerd van een goed dakinterieur met de uitstraling van Douglashout. Er is keuze uit Douglas of wit geverfde planken als afdekking van het dakinterieur.

Eiken sporen en balken met rieten spreilaag dak interieur

Eiken sporen met rieten spreilaag

Een tuinhuis met rieten dak kan aan de binnenkant afgewerkt worden met eikenhouten sporen en een rietenspreilaag. Dit dakinterieur geeft uw tuinhuis een rustieke uitstraling. Heeft u vragen over de toepassing van dit dakinterieur? Neem contact met ons op.

Geverfde sporen en balken dak interieur

Geverfde sporen, balken en planken

De geverfde sporen, balken en planken voor het dakinterieur is een prachtig alternatief op de standaard houtkleuren van Douglas en eikenhout. Het hout kan in vele kleuren geverfd worden wat u een dakinterieur biedt dat helemaal past bij uw wens.

Geverfde platen dak interieur

Geverfde platen

Een tuinhuis of tuinkamer met een plat dak kan afgewerkt worden met geverfde platen. De houten platen van dit plafond kunnen in de door uw gewenste kleur geverfd worden. Zo sluit uw buitenverblijf helemaal aan bij uw wensen.

Een blik uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.