Dak Exterieur

Tuinhuis met plat of schuin dak

Bekijk hieronder de keuze aan daken en dakbedekking die wij u bieden. De juiste daken voor uw tuinhuis met plat dak of uw buitenverblijf met schuin dak. Aanpasbaar naar uw wens!

Dak exterieur

Maatwerk overkappingen

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Met een overkapping direct aan uw huis creëren we een waardevolle toevoeging die niet alleen uw leefruimte vergroot, maar ook perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften, tot in de kleinste details. Wij nodigen u uit om onze diverse collectie aan componenten te ontdekken. Waarbij u de vrijheid heeft om uw tuinhuis op maat te creëren.

Tuinhuis met houten vloer
Plat dak exterieur

Plat dak

Een plat dak voor uw tuinhuis of tuinkamer biedt goede bescherming tegen weer en wind. Een plat dak is de eenvoudigere optie van het bedekken van uw buitenverblijf. Het is gemakkelijk te plaatsen, ook als de ruimte voor uw tuinhuis of tuinkamer beperkt is. Een kostenefficiënt alternatief op een rieten dak of dakpannen.

Rieten dak exterieur

Rieten dak

Uw buitenverblijf heeft een zeer landelijke en natuurlijke uitstraling wanneer het wordt afgedekt met riet. Een rieten dak is duurzaam en gaat lang mee, terwijl het goede weerstand biedt tegen allerlei weersomstandigheden. Ook is het goed te combineren met andere componenten, om zo aan te sluiten bij de stijl die u zoekt.

Pannen dak exterieur

Pannendak

Bedek uw buitenverblijf met één van de volgende dakpansoorten. Oud-Hollandse dakpannen in rood en zwart hebben een verweerde uitstraling. Tuile du Nord dakpannen hebben een bijzonder stijlvolle uitstraling. Als laatste zijn er de welbekende rode dakpannen. Deze kunnen uw buitenverblijf een traditionele uitstraling geven. Kies voor de dakpannen die aansluiten bij uw buitenverblijf.

Een blik uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.