Onderbouw

Poeren en wanden voor uw overkapping

Wij zijn gespecialiseerd in exclusieve buitenprojecten. Vanuit onze visie op maatwerk bieden wij u een ruime keuze aan componenten voor uw tuinhuis. Een tuinhuis moet stevig staan met de juiste uitstraling. Bekijk hieronder de onderbouw componenten zoals poeren en constructies onder de wand.

Onderbouw beton poeren

Maatwerk overkappingen

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Met een overkapping direct aan uw huis creëren we een waardevolle toevoeging die niet alleen uw leefruimte vergroot, maar ook perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften, tot in de kleinste details. Wij nodigen u uit om onze diverse collectie aan componenten te ontdekken. Waarbij u de vrijheid heeft om uw tuinhuis op maat te creëren.

Tuinhuis met houten vloer

Poeren

Om extra levensduur te geven aan uw tuinhuis of tuinkamer kiest u voor bluestone hardstenen poeren. Deze poeren worden gemonteerd op het fundament en zorgen voor een mooie uitstraling van uw buitenverblijf. Hiernaast ziet u de verschillende maten poeren die wij aanbieden.

Onderbouw hardsteen onder wand

Hardsteen onder wand

Het gebruik van hardsteen onder de wand voorkomt dat de wand in aanraking komt met de grond. Zo trekt er geen vocht in het hout. Een hardsteen band onder uw wand is dé manier om uw tuinhuis een stijlvolle uitstraling te geven. Daarnaast bent u verzekerd van een solide constructie die het geheel van uw buitenverblijf stevigheid biedt. Prachtig te combineren met hardstenen poeren.

Onderbouw gemetselde borstwering

Gemetselde borstwering

De gemetselde borstwering is een mooie keuze voor het stijlvol afwerken van uw buitenverblijf. U heeft een ruime keuze aan kleuren en soorten steen. Zo kunt u de borstwering aan laten sluiten bij uw wens en de stijl van uw tuinhuis. Gemetselde borstwering biedt stevigheid en stijl.

Een blik uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.