Vloerafwerking

Vloer van uw tuinhuis

Een goede vloerafwerking geeft uw tuinhuis of tuinkamer de uitstraling en het comfort wat u zoekt. Bekijk hieronder de verschillende opties voor het afwerken van de vloer van uw buitenverblijf.

Vloerafwerking

Maatwerk overkappingen

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Met een overkapping direct aan uw huis creëren we een waardevolle toevoeging die niet alleen uw leefruimte vergroot, maar ook perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften, tot in de kleinste details. Wij nodigen u uit om onze diverse collectie aan componenten te ontdekken. Waarbij u de vrijheid heeft om uw tuinhuis op maat te creëren.

Tuinhuis met houten vloer
Woonbeton vloerafwerking

Woonbeton

Een vloer van woonbeton bestaat uit cement en polyurethaan. Woonbeton heeft een moderne en robuuste uitstraling. Deze vloer kan over elke type ondervloer geplaatst worden. Een woonbetonvloer is vlak en sluit naadloos aan op de wand. Dit maakt deze vloer tot één van de meest onderhoudsvriendelijke vloeren. Ook gemakkelijk te combineren met vloerverwarming. Woonbeton is bijzonder sterk, daarom bent u jarenlang verzekerd van een prachtige vloer.

Keramische tegels vloerafwerking

Keramische tegels

Keramische tegels zijn een mengsel van klei en zand dat gebakken wordt. Keramische tegels hebben een groot aantal voordelen. De tegel is kleurvast zodat je door de jaren heen dezelfde uitstraling van je vloer behoudt. De zeer hard gebakken keramische tegels zijn kras- en slijtvast maar ook bijzonder waterbestendig. Zo maken vocht en vuil geen kans om in de tegel te trekken. Een geweldige keuze voor een stijlvolle en duurzame vloer.

Schellevis tegels vloerafwerking

Schellevis tegels

De Schellevistegel is een prachtige tegel met natuurlijke uitstraling. Deze tegel is sterk en duurzaam. De Schellevistegel past goed bij verschillende stijlen. Zo past deze tegel prachtig in een modern buitenverblijf én in een landelijke tuinkamer of tuinhuis.

Een blik uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.