Schuif- en Vouwdeuren

Schuif- en vouwdeuren op maat

Wij bieden u ramen, schuifdeuren en vouwdeuren. Bekijk hieronder ons ruime aanbod aan ramen en deuren in glas, staal en aluminium.

Met onze stalen ramen bent u verzekerd van ijzersterke kwaliteit. Wij leveren deze stalen ramen, schuifdeuren en vouwdeuren enkel als onderdeel van uw totaalproject. Wie adviseren u graag over wat dit precies voor u betekent.

Schuifdeuren en vouwdeuren

Maatwerk overkappingen

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Met een overkapping direct aan uw huis creëren we een waardevolle toevoeging die niet alleen uw leefruimte vergroot, maar ook perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften, tot in de kleinste details. Wij nodigen u uit om onze diverse collectie aan componenten te ontdekken. Waarbij u de vrijheid heeft om uw tuinhuis op maat te creëren.

Tuinhuis met houten vloer
Glazen schuifdeuren

Glazen schuifdeuren

De glazen schuifdeuren bieden u bescherming tegen regen en wind. Zo zit u uit de wind, genietend van het buitenleven in uw tuin. Het schuifsysteem van deze glazen schuifdeuren maakt het mogelijk om met zomerse temperaturen de verkoelende wind toe te laten in uw tuinhuis of tuinkamer. De glazen ramen geven extreem veel lichtinval door het nagenoeg ontbreken van een profiel om en tussen de ramen.

Aluminium schuifdeuren

Aluminium schuifdeuren

Een aluminium schuifdeur is een stevige en betrouwbare oplossing om in uw tuinhuis of tuinkamer te genieten van het buitenleven. U kunt zo in alle weersomstandigheden maximaal gebruik maken van uw buitenverblijf. De aluminium schuifdeuren hebben een moderne en strakke uitstraling.

Stalen schuifdeuren

Stalen schuifdeuren

Met stalen schuifdeuren heeft u gegarandeerd een stevige oplossing voor het afsluitbaar maken van uw buitenverblijf. De stalen schuifdeuren zijn ondersteund door een robuuste stalen constructie en gaan erg lang mee. Niets gaat de kracht van stalen deuren te boven. Kies voor de unieke uitstraling van stalen schuifdeuren voor uw tuinhuis of tuinkamer.

Stalen ramen

Stalen ramen

Met stalen ramen heeft u gegarandeerd een stevige oplossing voor het afsluitbaar maken van uw buitenverblijf. De stalen ramen zijn ondersteund door een robuuste stalen constructie en gaan erg lang mee. Niets gaat de kracht van stalen ramen te boven. Kies voor de unieke uitstraling van stalen ramen voor uw tuinhuis of tuinkamer.

Stalen vouwdeuren

Stalen vouwdeuren

Met stalen vouwdeuren heeft u gegarandeerd een stevige oplossing voor het afsluitbaar maken van uw buitenverblijf. De stalen vouwdeuren zijn ondersteund door een robuuste stalen constructie en gaan erg lang mee. Niets gaat de kracht van stalen vouwdeuren te boven. Kies voor de unieke uitstraling van stalen vouwdeuren voor uw tuinhuis of tuinkamer.

Aluminium vouwdeuren

Aluminium vouwdeuren

De aluminium vouwdeuren zijn een prachtig alternatief op de schuifdeuren. Wij bieden aluminium vouwdeuren die afgewerkt zijn met en zonder stopkit. De vouwdeuren zijn geïsoleerd en bieden u zo een buitenverblijf waar u het hele jaar door van kunt genieten. De geïsoleerde vouwdeuren zijn buitengewoon geschikt voor uw tuinkantoor.

Een blik uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.