Binnenwanden

Sfeer en stijl in uw buitenverblijf

Binnenwanden geven uw tuinhuis de sfeer waar u van kunt genieten. Wij adviseren u graag over welke binnenwand het beste past bij uw wens, tuin en woning. Zo wordt uw buitenverblijf de plaats in uw tuin om ultiem te genieten. Bekijk hieronder de verschillende soorten binnenwanden die wij aanbieden.

Wit cementgebonden stucwerk binnenwanden

Maatwerk overkappingen

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Met een overkapping direct aan uw huis creëren we een waardevolle toevoeging die niet alleen uw leefruimte vergroot, maar ook perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften, tot in de kleinste details. Wij nodigen u uit om onze diverse collectie aan componenten te ontdekken. Waarbij u de vrijheid heeft om uw tuinhuis op maat te creëren.

Tuinhuis met houten vloer
eiken planken binnenwanden

Eiken planken

Eikenhout geeft uw tuinhuis een unieke sfeer door de geur en kleur die afstralen van het krachtige eikenhout. De duurzaamheid en kracht van de eikenplanken verzekeren u ervan dat u lang geniet van uw tuinhuis. De eikenplanken kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Zo kan gespeeld worden met de lijnen van uw buitenverblijf om de gewenste uitstraling te realiseren.

eiken Zweeds rabat binnenwanden

Eiken Zweeds rabat

Comfortabel ontspannen in uw tuinhuis met eiken Zweeds rabat. De warme en sfeervolle uitstraling van het eikenhout komt u in uw zithoek tegemoet.

Een rabat is een plank die aan de onderkant voorzien is van een sponning. Hierdoor kunnen verschillende delen op elkaar gezet worden. Bij Zweeds rabat zijn de planken aan de onderkant dikker vergeleken met de bovenkant. Dit maakt een Zweeds rabat wand tot een zeer goede, waterbestendige wand. Daarnaast is Zweeds rabat duurzaam en gaat het jaren mee zonder van kleur te veranderen.

Zwart Zweeds rabat binnenwanden

Zwart Zweeds rabat

Zwart Zweeds rabat is door zijn donkere kleur een uitstekende keuze. De kwaliteit die u gewend bent van eikenhout met de sfeervolle uitstraling die het zwart geverfde hout met zich meebrengt.

Een rabat is een plank die aan de onderkant voorzien is van een sponning. Hierdoor kunnen verschillende delen op elkaar gezet worden. Bij Zweeds rabat zijn de planken aan de onderkant dikker vergeleken met de bovenkant. Dit maakt een Zweeds rabat wand tot een zeer goede, waterbestendige wand. Daarnaast is Zweeds rabat duurzaam en gaat het jaren mee zonder van kleur te veranderen.

Geverfde planken binnenwanden

Geverfde planken

Geverfde planken zijn een prachtig alternatief voor natuurlijke houtkleuren. Zo kunt u uw binnenwanden afstemmen op de rest van uw tuinhuis of tuinkamer. U bepaalt zelf welke kleur gebruikt wordt voor de geverfde planken. Geef uw zithoek de uitstraling die u zoekt.

Geverfde platen binnenwanden

Geverfde platen

Geverfde platen zijn een mooi alternatief op de planken. De platen zijn breder dan planken en zorgen daardoor voor een moderne en strakke uitstraling. Wij adviseren u graag over de kleur die van de binnenwanden van uw buitenverblijf.

Cementgebonden stucwerk

Cementgebonden stucwerk geeft stijl aan de binnenwanden van uw tuinhuis. Cementgebonden stucwerk is beschikbaar in wit of grijs, zo kunt u uw binnenwanden goed afstemmen op de rest van uw buitenverblijf. Cement gebonden stucwerk is bijzonder geschikt voor natte ruimtes zoals badkamers en keukens. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk.

Gestuukt en geverfd binnenwanden

Gestuukt en geverfd

Gestuukte binnenwanden die vervolgens geverfd worden in de door u gewenste kleur. Uw binnenwanden krijgen zo een strak afgewerkte uitstraling. Wij adviseren u graag over het gebruik van gestuukte en geverfde binnenwanden.

Betonstuc binnenwanden

Betonstuc

Betonstuc staat ook bekent als beton ciré. Wanden van betonstuc bestaan uit een mengsel van cement, hars, toeslagstoffen en pigmentpoeder. Betonstuc heeft een heel bijzondere natuurlijke uitstraling. Het geeft uitzonderlijk veel karakter aan uw binnenwand. Daarnaast is het uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk.

Tegelwerk binnenwanden

Tegelwerk

Tegelwerk wordt voornamelijk gebruikt voor de bad- en doucheruimte in uw tuinhuis. Een tegelwerkwand is waterbestendig en droogt snel. Ook is er weinig kans op scheuren.

Een blik uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.