Buitenwanden

Buitenwanden van luxe buitenverblijven

Het is bijzonder belangrijk dat uw tuinhuis of tuinkamer de juiste uitstraling heeft. De buitenwanden van een buitenverblijf zijn hier bepalend voor. Bekijk hieronder onze ruime keuze aan buitenwanden.

Buitenwanden eiken hout

Maatwerk overkappingen

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Met een overkapping direct aan uw huis creëren we een waardevolle toevoeging die niet alleen uw leefruimte vergroot, maar ook perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften, tot in de kleinste details. Wij nodigen u uit om onze diverse collectie aan componenten te ontdekken. Waarbij u de vrijheid heeft om uw tuinhuis op maat te creëren.

Tuinhuis met houten vloer
Zwart Zweeds rabat buitenwanden

Zwart Zweeds rabat

Het gebruik van zwart Zweeds rabat is een populaire en stijlvolle manier om de buitenwanden van een buitenverblijf af te werken. De donkere kleur kan bijzonder goed gecombineerd worden met lichte en houtkleurige elementen, door het contrast dat het biedt.

Een rabat is een plank die aan de onderkant voorzien is van een sponning. Hierdoor kunnen verschillende delen op elkaar gezet worden. Bij Zweeds rabat zijn de planken aan de onderkant dikker vergeleken met de bovenkant. Dit maakt een Zweeds rabat wand tot een zeer goede, waterbestendige wand. Daarnaast is Zweeds rabat duurzaam en gaat het jaren mee zonder van kleur te veranderen.

Eiken Zweeds rabat buitenwanden

Eiken Zweeds rabat

Met eiken Zweeds rabat wordt de sfeer, geur en kleur van eikenhout behouden. Een populaire en stijlvolle manier om de buitenwanden van een buitenverblijf af te werken.

Een rabat is een plank die aan de onderkant voorzien is van een sponning. Hierdoor kunnen verschillende delen op elkaar gezet worden. Bij Zweeds rabat zijn de planken aan de onderkant dikker vergeleken met de bovenkant. Dit maakt een Zweeds rabat wand tot een zeer goede, waterbestendige wand. Daarnaast is Zweeds rabat duurzaam en gaat het jaren mee zonder van kleur te veranderen.

Eiken verticaal halfhouts buitenwanden

Eiken verticaal halfhouts

Met eiken verticale halfhout buitenwanden krijgt uw buitenverblijf een mooie en sfeervolle uitstraling. De verticale houtdelen veranderen de lijnen van uw tuinhuis en kunnen zo uw buitenverblijf een unieke uitstraling geven.

Cementgebonden stucwerk buitenwanden

Cementgebonden stucwerk

Cementgebonden stucwerk is een uitstekend geschikte keuze voor buitenwanden. Cementgebonden stucwerk is namelijk volledig waterafstotend en beschermt zo de wand van het buitenverblijf. Daarnaast is het ook onderhoudsvriendelijk.

Een blik uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.