Waarom kiezen voor een eiken tuinhuis?

De Tuynkamer is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van eikenhouten constructies. Eikenhout geeft een unieke sfeer door de kleur, geur en kracht die ervan af straalt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn wat betreft het bouwen van een eiken tuinhuis.

De landelijke uitstraling van een eiken tuinhuis sluit prachtig aan bij de natuurlijke omgeving waar deze geplaatst wordt. Zowel de constructie als de binnen- en buitenwanden kunnen volledig gemaakt worden van eikenhout. Eikenhout heeft een zeer mooi verjaringsproces. Door de jaren heen scheurt en verkleurt het hout op een natuurlijke manier. Een dak van oude Tuile du Nord dakpannen is de kers op de taart, netjes afgewerkt met een eiken daklijst en zinken dakgoot. Een eiken tuinhuis kan ingericht worden met een houtkachel en keuken. Hierdoor kan er het hele jaar genoten worden van de eiken kapschuur.

Eiken constructie met rieten dak

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor kun je met vrijheid en creativiteit jouw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor je de mogelijkheid heeft om elk aspect van jouw buitenverblijf vorm te geven.

Jouw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor ben je bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Een blik uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.