Luxe Buitenverblijf - Tuinhuis - Gastenverblijf

Luxe buitenverblijf Naarden

Luxe Buitenverblijf - Tuinhuis - Gastenverblijf

Luxe buitenverblijf Naarden

Diep in de groene achtertuin van deze riante woning in Naarden staat dit prachtige landelijk moderne luxe buitenverblijf. De indeling van deze tuin daagt je uit om het pad, geflankeerd door eiken pergola’s, te volgen dat naar het tuinhuis leidt. Een luxe eiken tuinhuis waar het hele jaar rond genoten kan worden van het betere buitenleven, maximaal comfort en rust en gezelligheid. Alleen of met familie of vrienden.

Het eerste wat opvalt aan dit maatwerk buitenverblijf is de jacuzzi, geplaatst in het groene gras, en direct ernaast een grote buitendouche. Aan de andere kant van het terras is het tuinhuis uitgebreid met een overkapping die de ruime buitenkeuken, met Big Green Egg, beschermt tegen de weerselementen. Vanaf een afstand valt de grote gemetselde schoorsteen direct in het zicht, een echte blikvanger van dit tuinhuis. De natuurlijke stenen van de schoorsteen, de zwarte elementen van de haard en de schoorsteenkap en het rieten dak zetten meteen de toon. Een echt landelijk modern tuinhuis van de eersteklas.

Het buitenverblijf kan middels de volledig opslaande aluminium vouwdeuren zowel linksom als rechtsom van de schoorsteen betreden worden. Aan de linkerzijde van het tuinhuis is een eiken keuken geplaatst, de buitenkeuken loopt zo naadloos over in de binnen keuken. Kan er vanwege het weer geen gebruik gemaakt worden van de buitenkeuken? Dan is er altijd nog de keuken ín het tuinhuis. Het ruime tuinhuis biedt voldoende ruimte voor een keukentafel waar gegeten, genoten en eventueel gewerkt kan worden.

Tegen de achterwand van het tuinhuis, direct naast de keuken, is een ruime sanitaire ruimte geplaatst. Compleet gemaakt met een douche, toilet en wastafel en mooi afgewerkt met beton cire. Boven de keuken en de sanitaire ruimte is een zolderruimte. Deze kan bereikt worden via een luik in het plafond. Een mooie ruimte voor extra opslag en een prima te gebruiken slaapplaats voor de kinderen of gasten.

De gasgestookte doorkijkhaard geeft warmte aan de gehele ruimte, zowel binnen als buiten op het terras. De overige ruimte in dit luxe buitenverblijf is gereserveerd voor een lounge. De stijlvolle inrichting van het interieur maakt dat dit bij uitstek een plek is om tot rust te komen. Genietend van uw favoriete drankje, in alle rust of de gezelligheid van familie en vrienden om u heen.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen luxe buitenverblijf. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Luxe bijgebouw met buitenkeuken
Luxe bijgebouw met gemetselde haard

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Luxe bijgebouw eiken keuken
Luxe bijgebouw met toilet ruimte
Luxe bijgebouw landelijk modern interieur
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.