Tuinkamer inspiratie

Wil je extra leefruimte in of rondom huis creëren? Een tuinkamer biedt dan absoluut een uitkomst. Een bijgebouw of buitenverblijf in de tuin heeft als voordeel dat er in huis niet verbouwd hoeft te worden. Plus, je hebt wel de extra ruimte. Er zijn tal van mogelijkheden om een tuinkamer te realiseren. In deze blog delen we enkele mooie ideeën zo dat jij voor je tuinkamer inspiratie op kunt doen.

Vrijstaande tuinkamer
Een vrijstaande tuinkamer is de ideale plek om in alle rust te genieten. Zeker wanneer je de tuinkamer voorziet van glazen schuifwanden, dan heb je het perfecte buitenverblijf gecreëerd. Bij warm weer of wanneer het regent, het hele jaar door is het heerlijk vertoeven in jouw vrijstaande tuinkamer.

Het voordeel van een tuinkamer is dat het op nagenoeg elke plek in je tuin te positioneren is. We geven je altijd advies in wat er mogelijk is en wat de beste plek zou zijn. Hierbij houden we uiteraard rekening met je wensen. Onze tuinkamers zijn altijd maatwerk, waardoor je de extra leefruimte volledig naar eigen wens kunt laten maken. Creëer een verlengstuk van je huis middels een vrijstaand tuinhuis, dit luxe bijgebouw geeft je het ultieme gevoel van vrijheid.

Tuinhuis met overkapping
Een exclusief tuinhuis met overkapping straalt luxe en comfort uit. Het vormt het rustpunt in je tuin. Je kunt hier beschut zitten, ontspannen en volledig tot jezelf komen. Dankzij de overkapping biedt het bescherming tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Onze tuinhuizen zijn van zeer hoge kwaliteit. Mede dankzij de unieke ontwerpstijl, jarenlange expertise in houtbouw en maatwerkaanpak. In de meeste gevallen staat het tuinhuis vrij in de tuin. En vormt het een centraal rustpunt, omringd door een mooie groene omgeving.

Een tuinhuis is natuurlijk op tal van verschillende manieren te gebruiken. Wat je wensen ook zijn, het tuinhuis is op nagenoeg elke specifieke manier in te richten. Een tuinhuis kan fungeren als gastenverblijf, ontvangstruimte, werkplek of opslagruimte. Je kunt er zelfs een wellnessruimte of sportruimte van maken. Het geeft je in ieder geval absoluut de mogelijkheid om maximaal van het buitenleven te genieten.

Tuinkamer als poolhouse
Wanneer je in de tuin een prachtig zwembad hebt liggen, is het erg verleidelijk om een poolhouse te bouwen. Het is de perfecte plek om te zitten, dicht bij het water. Daarnaast biedt het poolhouse ook opbergruimte voor alle benodigdheden voor het zwembad. Een poolhouse is naar eigen wens in te richten. Zo kun je er zelfs een wellnessruimte van maken. Je nieuwe poolhouse is namelijk volledig op te leveren met een sauna of jacuzzi. Je kunt lekker ontspannen onder de overkapping en maximaal genieten van een heerlijke wellness beleving. Het is de perfecte setting. Aan het water, op die zwoele zomeravond. Onder de overkapping, in de jacuzzi.

Gastenverblijf in de tuin
Wanneer de ruimte er is, kiezen veel mensen ervoor om een gastenverblijf te creëren in de tuin. Een buitenverblijf waar gasten kunnen logeren. Het is een prettige accommodatie in eigen tuin. Een plek waar vrienden en familie in alle rust kunnen overnachten. Vaak vinden mensen het prettig om dat op een plek buitenshuis te doen, zodat gasten een afzonderlijke ruimte hebben.

Een gastenverblijf is van alle gemakken voorzien. De ruimte is ingericht als volwaardige accommodatie, voorzien van sanitair, slaapkamer, keuken en is volledig afgewerkt. Onze gastenverblijven zijn altijd maatwerk, dat betekent dat we het gebouw volledig naar wens kunnen samenstellen. Je kunt elk aspect van jouw buitenverblijf zelf vormgeven. Van onderbouw, constructie, buitenwanden, dak exterieur, vloerafwerking tot schuif- en vouwdeuren.

Buitenverblijf met glazen wand
Een buitenverblijf met glazen wand biedt een ongekend gevoel van vrijheid. Je kunt op deze manier namelijk het hele jaar door in het buitenverblijf doorbrengen. Met het warme weer in de zomer zet je de wanden gewoon open. Terwijl je de glazen wanden bij slecht weer gewoon sluit. Daardoor kun je toch van het uitzicht genieten.

Een buitenverblijf met glazen wand heeft een positieve impact op de sfeer en beleving in je tuin. Dit multifunctionele tuinhuis kan als werkruimte gebruikt worden, speelkamer, gastenverblijf of extra plek om te relaxen. Met een tuinkamer zorg je voor een extra huis in je tuin. Voorzien van alle gemakken en faciliteiten, dat volledig naar eigen inzicht is in te richten.

Thuiswerken in je eigen tuinkantoor
Thuiswerken is anno 2023 niet meer weg te denken uit het werkende leven. Steeds vaker krijgen mensen de ruimte om thuis te werken. En het liefste doe je dat natuurlijk in een eigen, comfortabele ruimte. Voorzien van alle gemakken. Door een tuinkantoor in je eigen tuin te plaatsen, heb je een eigen geïsoleerde werkruimte. Afgezonderd van het woongedeelte, zodat je in alle rust kunt werken. Een tuinkantoor is er in alle soorten en maten en ook volledig naar eigen wens samen te stellen. We bieden enkele standaardmodellen, elk in een eigen stijl. Deze prefab modellen zijn vervolgens compleet op maat aan te passen.

Minimaliseer reistijd en zorg dat je in alle comfort thuis kunt werken. Een luxe tuinkantoor zorgt ervoor dat je niet aan de keukentafel hoeft te werken. Sluit je volledig af en maximaliseer je focus.

Een tuinkamer op maat
Het mag inmiddels wel duidelijk zijn: een tuinkamer is een waanzinnig fijne toevoeging aan je huis en tuin. Het grote voordeel van onze werkwijze is dat we elke creatie compleet op maat kunnen maken. Vertel ons wat je wensen en dromen zijn. Met creatieve oplossingen realiseren we jouw droom tuinhuis. We bieden je de volledige vrijheid om een tuinhuis te creëren dat helemaal bij je past. Er zijn diverse componenten die standaard onderdeel zijn van een tuinkamer. Daarin heb je de keuze in verschillende opties. Alle componenten samen vormen zich tot jouw droom buitenverblijf.

Al onze tuinkamers bestaan uit:

Alle componenten zijn volledig naar eigen wens te kiezen. Op deze manier ontwerpen we de tuinkamer van je dromen. Ook qua afmetingen en positionering heb je de vrije hand. Onze adviseurs geven uiteraard wel advies in wat praktisch en haalbaar is. Samen creëren we het perfecte ontwerp.

De Tuyn-kamer - Tuinhuis inspiratie - Tuinkamer inspiratie - Luxe buitenverblijf
Tuinhuis poolhouse interieur - Tuinkamer inspiratie
Tuinkantoor inspiratie - Tuinkamer inspiratie

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor kun je met vrijheid en creativiteit jouw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor je de mogelijkheid heeft om elk aspect van jouw buitenverblijf vorm te geven.

Jouw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor ben je bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Een blik uit onze nieuwste projecten

Meer tuinkamer inspiratie?

Passie. Maatwerk en perfectie.

Een tuinkamer of buitenverblijf is op duizend-en-een manieren te maken. Weet jij precies wat je wil of wil je graag eens sparren over de mogelijkheden? In onze showtuin krijg je een prima indruk over wat er mogelijk is qua buitenprojecten. Onze adviseurs helpen je dan ook graag op weg om jouw nieuwe tuinkamer te creëren. Maak een afspraak of stel je vraag.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.