Een landelijk tuinhuis van De TuynKamer

Wij van De TuynKamer zijn gespecialiseerd in het bouwen van landelijke tuinhuizen. Een landelijk tuinhuis kan volledig naar uw wens worden aangepast. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het tuinhuis precies past bij de stijl van de tuin en van de woning.

Er zijn vele verschillende mogelijkheden bij het bouwen van een landelijk tuinhuis. Lees verder om inspiratie op te doen wat betreft een aantal van de mogelijkheden die bij De TuynKamer beschikbaar zijn.

Bij De TuynKamer zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van eikenhouten bijgebouwen. Het eikenhout zorgt voor een mooie, landelijke uitstraling van het tuinhuis. Eikenhout is een duurzame houtsoort. Het eikenhout gaat jarenlang mee en heeft een mooi verjaringsproces. Door de jaren heen scheurt en verkleurt het eikenhout op een mooie, natuurlijke manier. Een eikenhouten constructie in combinatie met een rieten dak zorgt voor de landelijke uitstraling waar ú naar op zoek bent.

Bekijk hieronder een aantal foto’s om zo inspiratie op te doen wat betreft de mogelijkheden van een landelijk tuinhuis van eikenhout.

Landelijk tuinhuis
Landelijk tuinhuis met stalen schuifdeuren
Landelijk tuinhuis van eiken hout

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor kun je met vrijheid en creativiteit jouw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor je de mogelijkheid heeft om elk aspect van jouw buitenverblijf vorm te geven.

Jouw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor ben je bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Een blik uit onze nieuwste projecten

Landelijk Poolhouse - stalen ramen en deuren

Passie. Maatwerk en perfectie.

Een poolhouse is in wezen niets anders dan een tuinhuis bij een zwembad. Na een dag genieten van het mooie weer kunt u comfortabel bijkomen in uw poolhouse. In het poolhouse kunt u dan genieten van een ruime zithoek of u neemt alvast een lekkere douche. Daarnaast is het mogelijk om ervoor te kiezen om een sauna te laten plaatsen in het poolhouse. Een landelijk poolhouse is een mooie toevoeging in een ruime tuin bij het zwembad. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u zelf ideeën? Wij denken hierin graag met u mee. Doe hieronder alvast wat inspiratie op.

Wij van De TuynKamer bouwen tuinhuizen waar u het hele jaar van kunt genieten. Hierbij zorgen wij ervoor dat u verzekerd bent van een hoge lichtinval, warmte en buitenlucht. Dit doen wij met onze unieke stalen ramen en deuren. Met deze stalen ramen en deuren bent u verzekerd van maximale stevigheid en gebruiksvriendelijkheid. De stalen constructie van deze ramen en deuren zorgt in combinatie met eikenhout voor de landelijke uitstraling die het tuinhuis nodig heeft. In de wintermaanden kunt u nog steeds genieten van uw comfortabele zithoek en in de zomermaanden kunt u de ramen en deuren eenvoudig openen om zo het buitenleven naar binnen te halen.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.