Fundering

Fundering van uw tuinhuis

Een stevig bouwwerk begint bij een goede fundering. Wij helpen u aan de juiste funderingen voor uw buitenverblijf. Op deze pagina vindt u de verschillende soorten funderingen die wij aanbieden om uw tuinhuis te verzekeren. Zo heeft u een goede basis en wordt verzakking voorkomen. Dit garandeert u jarenlang te kunnen genieten van uw buitenverblijf.

Schroeffunderingen

Maatwerk overkappingen

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Met een overkapping direct aan uw huis creëren we een waardevolle toevoeging die niet alleen uw leefruimte vergroot, maar ook perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften, tot in de kleinste details. Wij nodigen u uit om onze diverse collectie aan componenten te ontdekken. Waarbij u de vrijheid heeft om uw tuinhuis op maat te creëren.

Tuinhuis met houten vloer
Schroeffunderingen

Schroeffundering

Een schroeffundering is een goede oplossing voor een goed fundament. Met schroefpalen heeft u een snelle en stevige fundering. Voor het plaatsen van de schroefpalen gebruiken wij een kleine machine. Dit biedt de ideale oplossing voor moeilijk te bereiken locaties. De palen kunnen verlengd worden, zodat, ook bij een minder draagkrachtige grond, een goed fundament gemaakt kan worden.

Wij werken samen met Van Aken Schroeffunderingen. Bekijk de website van dit bedrijf om meer te weten te komen over schroeffunderingen en wat de toepassingsmogelijkheden zijn.

Betonnen fundering

Een beton fundering is gebruikelijk de meest toegepaste fundering. Een bewezen fundering die uw tuinhuis gegarandeerd een goede en stevige fundering biedt.

Een blik uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.