Luxe van uw tuin genieten

Met een luxe tuinhuis heb je een exclusieve manier om een luxe buitenverblijf te realiseren. Hiermee creëer je van jouw tuin een van de mooiste plekjes ter wereld. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun ‘thuisgevoel’ door te trekken naar hun tuin. Dit kan met een tuinhuis luxe waar je in alle rust kunt genieten van je prachtige tuin en het heerlijke weer. Het Tuyn-Kamer-team maakt je droom waar door een tuinhuis luxe te bouwen. Een plek waar je mooie momenten kunt gaan beleven.

Luxe tuinhuis: mooi én multifunctioneel
Een bijgebouw is natuurlijk voor meerdere doeleinden te gebruiken. Dat is met een luxe tuinhuis net zo. Creëer een lekkere loungeplek om een dagje te relaxen. Een poolhouse naast je zwembad, een gastenverblijf voor mensen die blijven logeren of een werkkamer wanneer je thuis wil werken. In feite zitten er geen grenzen aan de mogelijkheden. Wat de exacte invulling ook zal zijn, wij realiseren het exclusieve buitenverblijf dat je voor ogen hebt. Je nieuwe tuinhuis kan dienen als:

 • Buitenverblijf of loungeplek
 • Luxe gastenverblijf
 • Ontvangstruimte
 • Luxe werkkamer
 • Poolhouse
 • Wellnessruimte
 • Garage
 • Opslagruimte

In verbinding met het buitenleven
Het buitenleven biedt een serene schoonheid dat steeds meer mensen willen omarmen. Met een luxe tuinhuis breng je die verbinding binnen handbereik. Dankzij de open uitstraling komt buiten écht naar binnen. Het vormt daardoor een echte ontsnapping van het dagelijkse leven en bied je de kans om maximaal tot rust te komen. Hoor de vogeltjes fluiten en geniet van de flora en fauna in je eigen groene tuin. Een luxe tuinhuis of tuinkamer is een absolute verrijking van je eigen huis en tuin. Het vormt een verlengstuk van je eigen ‘thuis’.

Wat is het verschil tussen een tuinhuis of tuinkamer?
Tuinhuizen en tuinkamers van De TuynKamer zijn in essentie prachtige buitenverblijven, gemaakt van eikenhout en ontstaan vanuit een unieke ontwerpstijl. Het verschil zit hem echt in de positionering in de tuin. Een tuinhuis staat vaak vrij in de tuin, terwijl een tuinkamer een extra afgesloten buitenruimte is dat vaak aansluit op je woning.
Een tuinhuis fungeert naast exclusief buitenverblijf ook als beschutting van de zithoek en biedt bescherming tegen weersomstandigheden.

Tuinhuis: luxe en comfort
In al onze ontwerpen ligt onze focus op maatwerk, perfectie en de essentie van thuis zijn. Dat gevoel willen we realiseren met ieder luxe tuinhuis dat we ontwerpen en bouwen. Daarin zorgen we dat de ruimte naadloos aansluit bij de stijl van je huis én dat het tuinhuis het groene buitenleven omarmt. We realiseren dit door te werken met eikenhouten constructies, vaak in combinatie met een rieten dak. Daarmee creëren we een exclusieve landelijke uitstraling.

Zoals gezegd vinden we volledig maatwerk belangrijk. Vandaar dat we erg goed luisteren naar je wensen. En dit voeren we tot in detail door in het ontwerp. We dagen je dan ook absoluut uit om hierin vrij en creatief te denken. Je kunt nagenoeg ieder aspect volledig naar eigen inzicht vormgeven. Het TuynKamer-team kan bijna iedere wens tot uitvoering brengen. Denk groots, wij voeren het tot in de kleinste details uit.

Tuinhuis: altijd maatwerk
Een luxe tuinhuis is vaak uit diverse componenten opgebouwd. Denk hierbij aan de fundering, onderbouw en constructie maar ook aan de buitenwanden, binnenwanden, dak, kozijnen en deuren. Ook qua afmetingen en positionering in de tuin kun je nagenoeg alle kanten op. Heb jij hele uitgesproken ideeën over je nieuwe tuinhuis? Wij denken graag mee om tot het perfect passende ontwerp te komen. Ben je er nog niet helemaal uit? Ons team heeft jarenlange ervaring in het creëren van exclusieve buitenverblijven. Door alle ideeën samen te voegen en er een uniek ontwerp van te maken, ontstaat jouw droomtuinhuis.

Wil je meer weten over de onderliggende componenten? Hieronder gaan we op ieder component wat dieper in:

Luxe tuinhuis laten bouwen
Je kunt een tuinhuis natuurlijk zelf bouwen, mits je een beetje handig aangelegd bent. Echter, wanneer je het door het team van De TuynKamer laat bouwen heb je de zekerheid dat het een duurzaam tuinhuis is met een lange levensduur. We gebruiken duurzame materialen en leveren hoogwaardige kwaliteit. In het ontwerp laten we alle elementen perfect samenkomen. Van de tekentafel en werkplaats tot naar jouw eigen achtertuin, we zorgen dat we zelfs de kleinste details meenemen in het bouwproject. En hierin begeleiden we je van begin tot eind. Onze belofte naar jou is dat er een uniek, kwalitatief en exclusief tuinhuis ontstaat. Daar kun je in de lengte van jaren maximaal van genieten.

Een luxe tuinhuis, volledig naar eigen wens
Door de jaren heen hebben we bij De TuynKamer al tientallen luxe tuinhuizen gebouwd. Denk bijvoorbeeld aan dit prachtige tuinhuis in Maassluis. Of dit verrassende tuinhuis in Doesburg. Op onze website presenteren we diverse tuinhuis projecten die we opgeleverd hebben. Elk tuinhuis is gebaseerd op een uniek ontwerp en opgebouwd met kwalitatieve materialen. De sleutelelementen hierin zijn altijd: rust, buiten, thuis en vrijheid. Hierin gaan we voor een krachtig design met een duurzame kwaliteit.

Tuinhuis: maatwerk of standaardmodel?
Een luxe tuinhuis kan natuurlijk volledig als maatwerk opgeleverd worden. Maar ook wanneer je zoekt naar standaardmodellen, ben je bij De TuynKamer aan het juiste adres. Zo bieden we ook enkele prefab modellen aan, waarmee je een luxe tuinhuis kunt creëren. Onze prefab tuinhuizen zijn in enkele standaardafmetingen beschikbaar. Het grote voordeel? Je prefab tuinhuis wordt in 1 dag geplaatst in je tuin. Je hebt dus geen langdurige overlast of werkzaamheden in je tuin. Onze prefab tuinhuizen zijn goed gebouwd en razendsnel geïnstalleerd.

Wat kost een luxe tuinhuis?
De kosten van een luxe tuinhuis zijn eigenlijk niet op een presenteerblaadje te geven. Zeker bij projecten die maatwerk betreffen, is het niet realistisch om vooraf al een prijs door te geven. Dit is volledig afhankelijk van afmetingen, materialen en jouw persoonlijke voorkeuren. De prijzen voor exclusieve tuinhuizen lopen in de praktijk dan ook zeer uiteen. Hier vertellen we wat meer over onze manier van maatwerk. Wil je weten hoe we te werk gaan? Dat lees je hier. Wil je weten wat de kosten zijn van een modern tuinhuis? Bel ons en we geven je graag meer inzicht.

Luxe tuinhuis met modern interieur - Tuinhuis luxe
tuinhuis luxe buitenverblijf-tuinhuis-gastenverblijf-rieten-dak

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor kun je met vrijheid en creativiteit jouw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor je de mogelijkheid heeft om elk aspect van jouw buitenverblijf vorm te geven.

Jouw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor ben je bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Een blik uit onze nieuwste projecten

Waar moet ik op letten bij een luxe tuinhuis?

Passie. Maatwerk en perfectie.

Bij het uitwerken van de ideeën en het ontwerp van een luxe tuinhuis, is in de eerste plaats verstandig om rekening te houden met functionaliteit. Waar gaat het tuinhuis voor dienen? Een luxe werkkamer wordt anders ingericht dan een poolhouse bijvoorbeeld. Andere zaken om rekening mee te houden:

 • Zorg dat het ontwerp van het tuinhuis past bij de stijl van je huis.
 • Bepaal ook voor jezelf wat je wil uitstralen met het tuinhuis.
 • Wat is een mooie en logische plek om het tuinhuis te positioneren.
 • Denk na over de verschillende componenten en bepaal waar je sterke voorkeuren voor hebt.
 • Uiteraard is het zaak om je plannen ook af te stemmen met je budget. Tijdens de gesprekken met De TuynKamer geven we je een goede indicatie en heldere offerte over de kosten.
 • Kijk bij onze referentieprojecten, zie je dingen je absoluut wel of niet wil? Het is een goede manier om inspiratie op te doen. Of kom naar onze showtuin, waar we diverse tuinhuizen en bijgebouwen hebben staan.

Wil jij een luxe tuinhuis?
Overweeg jij om een luxe tuinhuis of buitenverblijf in je tuin te plaatsen? We helpen je graag door mee te denken en tot het perfecte ontwerp te komen. Een uniek model dat voorzien is van de beste materialen, passend bij jouw huis en tuin. Neem gerust contact op en plan vrijblijvend een afspraak.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.