Tuinhuis

Tuinhuis Maassluis

Elementen

Afmetingen

7m x 3.5m

Prijsklasse

~ €70000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Tuinhuis

Tuinhuis Maassluis

Een heerlijke plek aan het water en dicht bij de natuur waar genoten kan worden van het buiten zijn met elkaar. Een plek die meer ruimte bied om buiten te leven. Heerlijk ontspannen met een kopje thee of samen met gasten tot in de laatste uurtjes genieten. Luxe en comfort om met anderen te delen. Gewoon thuis.

Dit tuinhuis staat op rustieke eiken palen en een rieten dak, strakke nok en grote schellevis tegelvloer is de ideale plek om te ontspannen. Het straalt landelijkheid uit terwijl de moderne lijnen direct zichtbaar zijn. De verticale eiken delen aan de achterwand zorgen voor een mooi contrast. Het unieke aan dit tuinhuis zijn de eiken spanten met stalen ramen. Het tuinhuis is volledig afsluitbaar dankzij de moderne aluminium schuifdeuren.

Aan de zijkant is er ook een handige berging met deuren die naadloos opgaan in de zwarte Zweeds rabat wand. Hier is genoeg ruimte in de tuin gecreëerd om meer en langer van het buitenleven te genieten, en zelfs op frisse dagen blijft het aangenaam dankzij de gaskachel.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen tuinhuis. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Eiken tuinhuis zithoek
Eiken tuinhuis

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Wij zijn erg tevreden over het gemaakte werk en de afspraken.
De afwerking staat op een hoog niveau. De opgegeven planning is prima nagekomen. Er is veel vakmanschap bij de medewerkers, en een goede inzet.

4.5/5

Henry

Zithoek tuinhuis
Tuinhuis met rieten dak
Tuinhuis met aluminium schuifdeuren
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.