Kozijnen

Ramen en deuren

Maak uw tuinhuis compleet met bijpassend kozijnen voor de ramen en deuren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die wij bieden. Bekijk hieronder ons aanbod.

Kozijnen

Maatwerk overkappingen

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Met een overkapping direct aan uw huis creëren we een waardevolle toevoeging die niet alleen uw leefruimte vergroot, maar ook perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften, tot in de kleinste details. Wij nodigen u uit om onze diverse collectie aan componenten te ontdekken. Waarbij u de vrijheid heeft om uw tuinhuis op maat te creëren.

Tuinhuis met houten vloer
Eiken raamkozijnen

Raamkozijn

Wij bieden zowel hardhout als eiken raamkozijnen aan om uw tuinhuis compleet te maken. De keuze voor hardhout of eikenhout is helemaal aan u. Beide zijn zeer betrouwbare houtsoorten waarmee u jarenlang verzekerd bent van goede kozijnen. De onderscheidende factor zit in de uitstraling van hardhout tegenover eikenhout. Kies het raamkozijn dat past bij uw droomtuinhuis.

Eiken deurkozijn

Eiken deurkozijn

Onze eiken deurkozijnen worden aangeboden met twee soorten beslag. Hengen scharnieren en standaard scharnieren. Hengen zijn een scharnier type dat overloopt over een gedeelte van het deurvlak. Dit geeft de deur wat extra stevigheid maar is vooral onderscheidend in de uitstraling die dit geeft aan de deur en het buitenverblijf.

Naast de hengen scharnieren bieden wij ook de standaard scharnieren aan. Deze scharnier biedt uw deur ook al de stevigheid die het nodig heeft. Daarnaast zijn het een minder opvallende scharnieren dan de hengen scharnieren.

Stalen ramen

Stalen ramen

Met onze stalen ramen bent u verzekerd van ijzersterke kwaliteit. De stalen ramen worden traditioneel gemaakt met slanke stalen profielen, glas en stopverf. De ramen zijn in meerdere maten leverbaar. Onze stalen ramen hebben een prachtige authentieke uitstraling en vormen een geweldige combinatie met eikenhout.

Een blik uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.