Constructie

Houten overkappingen

Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van exclusieve buitenprojecten hebben wij de nodige kennis vergaard. Daarmee adviseren wij u over de keuze aan houtsoorten en geven wij advies over welk hout het best geschikt is voor uw tuinhuis of tuinkamer. Lees hieronder meer over de verschillende soorten buitenverblijf constructies die wij u aanbieden.

Houten constructie

Maatwerk overkappingen

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Met een overkapping direct aan uw huis creëren we een waardevolle toevoeging die niet alleen uw leefruimte vergroot, maar ook perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften, tot in de kleinste details. Wij nodigen u uit om onze diverse collectie aan componenten te ontdekken. Waarbij u de vrijheid heeft om uw tuinhuis op maat te creëren.

Tuinhuis met houten vloer

Eiken constructie

Een eiken constructie biedt een stevige en betrouwbare ondersteuning van uw buitenverblijf en overkapping. Eikenhout is een duurzame soort hout die in nagenoeg elk interieur past. Ook geeft eikenhout een unieke sfeer door de geur en kleur die van het hout afstraalt. Eikenhout staat bekend om het mooie verjaringsproces. De kleur van het hout verandert door de jaren heen op een zeer mooie manier.

Douglas constructie

Het Douglas hout is afkomstig van de Douglasspar die ook in Nederland groeit. Douglas hout is sterk, recht en stabiel. Dit hout is machinaal makkelijker te bewerken dan eikenhout. Douglas hout heeft een warme kleur en door de jaren heen vergrijst het egaal terwijl het zijn stijl behoudt.

Geverfde houten constructie

Geverfde constructie

Zoekt u iets anders dan houtkleuren voor uw tuinhuis of tuinkamer? Kies dan voor een geverfde constructie, in elke kleur, helemaal naar uw wens. Merantihout of mahoniehout is een goede optie als u een strakke houtsoort zoekt. Eiken en Douglas kunnen gebruikt worden als het hout op zijn natuurlijke manier mag scheuren.

Red Cedar constructie

Red Cedar constructie

Red Cedar is een welbekende houtsoort afkomstig uit Noord-Amerika. Dit is een veelgebruikte houtsoort als het gaat om hoogwaardige toepassingen binnens- en buitenshuis. Red Cedar bomen hebben een lengte tot wel 75 meter. Red Cedar hout is licht en makkelijk te bewerken. Dit hout is bijzonder stabiel en gaat dan ook niet scheuren of krommen, zelfs niet na vele jaren.

Een blik uit onze nieuwste projecten

Onze projecten

Passie. Maatwerk en perfectie.

De TuynKamer is geboren uit een diepe liefde voor maatwerk en perfectie. Elk project ademt de essentie van thuis zijn, een unieke plek waar herinneringen worden gevormd. Onze passie ligt in het creëren van ruimtes die naadloos aansluiten bij jouw beleving van het buitenleven. Van luxueuze tuinhuizen tot veelzijdige bijgebouwen, elk detail wordt met zorg ontworpen.

We begrijpen dat thuis meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een gevoel van comfort en verbondenheid. Met oog voor detail en vakmanschap streven we ernaar om ruimtes te scheppen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een bron van plezier, rust en harmonie.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.