Kapschuur

Kapschuur Dongen

Kapschuur

Kapschuur Dongen

Een ruime kapschuur van eikenhout in een grote tuin met veel bomen. De stalen ramen in de zijwanden van deze kapschuur geven een breder zicht op de tuin. Dit geeft het geheel een ruimtelijk gevoel.

De buitenwanden van deze kapschuur zijn opgebouwd van eikenhouten potdeksels. Een mooi alternatief op Zweeds rabat waarbij de planken minder in elkaar geschoven zijn maar echt op de onderliggende plank liggen. Dit is een robuust ogende en traditionele manier van afwerken van wanden. Het dak met oude Tuile du Nord dakpannen is netjes afgewerkt met een eiken daklijst met windveer en zinken dakgoot.

De binnenwanden van dit gebouw bestaan uit fijn bezaagde eiken verticale delen. De afwisseling van horizontale naar verticale planken geeft het geheel een wat natuurlijke uitstraling. Het interieur  van de kapschuur is compleet met een kachel, verwarmingselementen en een keuken. Als bij de hand om optimaal te genieten van het buitenleven in eigen tuin.

Het gebruik van voornamelijk eikenhout en de zeer ruime zithoek past uitstekend bij de bosrijke tuin waarin deze kapschuur geplaatst is.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen kapschuur. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Eiken kapschuur
Kapschuur beton poeren

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Kapschuur met eiken dak
Eiken houten overkapping
Kapschuur zithoek met tegels
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.