Tuinhuis - Tuinkantoor - Luxe Buitenverblijf - Gastenverblijf

Luxe Buitenverblijf Westervoort

Elementen

Afmetingen

10.4m x 5.5m

Prijsklasse

~ €200000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Tuinhuis - Tuinkantoor - Luxe Buitenverblijf - Gastenverblijf

Luxe Buitenverblijf Westervoort

Royaal, landelijk modern en luxe. Enkele woorden waarmee dit prachtige buitenverblijf omschreven kan worden. Hoewel er veel ruimte is gelaten rondom het buitenverblijf is de grote groene tuin nooit ver weg. Alle ruimte om in en rondom het luxe tuinhuis van het buitenleven te genieten. De iconische gemetselde schoorsteen domineert het ontwerp van dit luxe tuinhuis waardoor de landelijk moderne uitstraling geaccentueerd wordt. De ruime zolderruimte maakt dit buitenverblijf uiterst geschikt als gastenverblijf of slaapruimte voor de kinderen.

In het ontwerp van dit exclusieve buitenverblijf zijn allerlei prachtige materialen verweven: eikenhout constructie, hardstenen poeren, rieten dak en gemetselde elementen zoals de schoorsteen en borstwering. De aluminium vouwdeuren en schoorsteenkap geven aan het tuinhuis iets moderns mee. Aluminium vouwdeuren, die volledige geopend kunnen worden, bieden toegang tot de uitzonderlijk ruime zithoek. Van alle gemakken voorzien met een eikenhouten keuken, toegang tot de badkamer via één van de eikenhouten deuren en een houtkachel. Meer dan voldoende ruimte om dit tuinhuis multifunctioneel te gebruiken: heerlijk loungen met familie of vrienden, sporten, een speelruimte voor de kinderen en een professionele ruimte om zakelijke relaties te ontvangen. Het achterste gedeelte van dit buitenverblijf bestaat uit een kantoorruimte en de eerder besproken badkamer. Via een trap in de tuinkamer kan de zolderruimte bereikt worden. Een mooie plaats om gasten te laten slapen of gewoon als extra opslagruimte.

Een tuinhuis is niet enkel een toevoeging aan uw bestaande woning maar een plek om extra te genieten van vrije tijd, luxe, comfort en het buitenleven. Aangenaam ontspannen rondom de houthaard of genietend van de zwoele zomerse avondwind. Tot rust komen in uw eigen tuin.

Wilt u meer weten over dit luxe buitenverblijf of een dergelijk project? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier. Wij zenden u een brochure met informatie over de dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van uw luxe buitenverblijf. Zo kunt u goed voorbereid de juiste keuze maken.

Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Luxe buitenverblijf tuinhuis aluminium vouwdeuren
Luxe buitenverblijf tuinhuis wand

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Wij zijn erg tevreden over het gemaakte werk en de afspraken.
De afwerking staat op een hoog niveau. De opgegeven planning is prima nagekomen. Er is veel vakmanschap bij de medewerkers, en een goede inzet.

4.5/5

Henry

Luxe buitenverblijf eiken constructie
Luxe buitenverblijf met toilet en waskamer
Luxe buitenverblijf tuinhuis interieur inrichting
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.