Poolhouse - Tuinhuis

Poolhouse Cromvoirt

Elementen

Afmetingen

7.2m x 4m

Prijsklasse

~ €70000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Poolhouse - Tuinhuis

Poolhouse Cromvoirt

In het prachtige Brabantse Cromvoirt staat dit stijlvolle poolhouse. Opgebouwd van stevig eikenhout. Eikenhout geeft een unieke uitstraling aan uw buitenverblijf en heeft een zeer mooi verjaringsproces.

Aan de rand van het zwembad sluit dit tuinhuis prachtig aan bij de tuin en het woonhuis. De kleuren en uitstralingen van eikenhout, riet en grijs stucwerk geven het geheel een frisse uitstraling. Vooral het lichtgrijs van het cementgebonden stucwerk combineert erg goed met het hout en het water van het zwembad. Onder de overkapping van dit poolhouse is er voldoende ruimte om van het buitenleven te genieten met familie en vrienden. De buitendouche, net buiten het poolhouse geplaatst, en het toilet zijn een praktische toevoeging aan ieder poolhouse.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen poolhouse. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Poolhouse rieten dak
Eiken poolhouse met rieten dak

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Poolhouse met eiken dakbeschot
Poolhouse met buitendouche
Poolhouse met stucwerk
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.