Poolhouse - Tuinkamer - Luxe Buitenverblijf

Poolhouse Woudenberg

Elementen

Afmetingen

12m x 4.5m/9m x 4.5m

Prijsklasse

~ €210000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Poolhouse - Tuinkamer - Luxe Buitenverblijf

Poolhouse Woudenberg

Een luxe buitenverblijf biedt een plek in de tuin waar het buitenleven op niveau ervaren wordt. Te midden van deze prachtige tuin staat zo’n luxe buitenverblijf. Een luxueus poolhouse met eigentijdse elegantie. Een ruimte in de tuin voorzien van alle gemakken, uit huis maar nog steeds gewoon thuis.

Met de eerste aanblik van dit poolhouse wordt je direct verrast door de ruimte, contrasten en de interessante L-vorm. Naast vergezichten door en langs het tuin naar de weidse en goed onderhouden tuin, wordt het oog ook getrokken naar de enorme functionele ruimte die het buitenverblijf zelf biedt. Volop ruimte voor een geïntegreerde buitenkeuken, royale tafel met aansluitend een zachte lounge. De unieke kachel verwarmt de gehele ruimte zodat er het hele jaar rond en tot in de laatste uurtjes gebruik gemaakt kan worden van dit buitenverblijf.

De interessante contrasten van de zwarte thermisch gemodificeerde buitenwanden en het lichte stucwerk van de binnenwanden geven het geheel een strakke, moderne en luxe uitstraling. De aankleding van het interieur draagt daar aanvullend aan bij.

Het hele poolhouse vormt zicht om het zwembad, het middelpunt van de aandacht. In het verlengde van het zwembad is een jacuzzi in het poolhouse geplaatst, verzonken in het fundament. Vanuit de jacuzzi naar het zwembad, of gewoon ontspannen op de aangrenzende vlonder – alles is mogelijk in deze oase van comfort en rust.

Te midden van de serene schoonheid van de natuur wordt je omarmt door de ruimte van dit luxe buitenverblijf. Een idyllische plek voor het dagelijkse gezinsgenot in de buitenlucht.

Wil je meer weten over dit poolhouse of een dergelijk project? Vraag dan meer informatie aan via het onderstaande formulier. Wij zenden je een brochure met informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen poolhouse. Zo kun je goed voorbereid de juiste keuze maken.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Partners: Zwembad door Waterwel

Poolhouse tuinkamer Woudenberg
Poolhouse zwembad Woudenberg

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Wij zijn erg tevreden over het gemaakte werk en de afspraken.
De afwerking staat op een hoog niveau. De opgegeven planning is prima nagekomen. Er is veel vakmanschap bij de medewerkers, en een goede inzet.

4.5/5

Henry

Poolhouse aluminium vouwdeuren Woudenberg
Poolhouse zwembad vlonder Woudenberg
Poolhouse met jacuzzi Woudenberg
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.