Tuinhuis - Veranda - Poolhouse - Tuinkantoor

Tuinhuis Epe

Elementen

Afmetingen

7m x 4m

Prijsklasse

~ €110000

Prijzen zijn exclusief verwarming, keuken en sanitair

Tuinhuis - Veranda - Poolhouse - Tuinkantoor

Tuinhuis Epe

In de bosrijke omgeving van het Gelderse Epe staat dit prachtig buitenverblijf, gesitueerd in een riante tuin met zwemvijver. Het geheel is vervaardigd door luxe materialen zoals eikenhout en riet. De grote stalen schuifdeuren zorgen voor plezierig veel lichtinval én panoramisch zicht op de omliggende tuin. De ideale locatie voor werk of studie, voor een rustmoment genietend van een kopje koffie of thee met een goed boek of om gezellig samen te zijn met familie en vrienden, en dat het gehele jaar door!

Aangekomen in deze riante villatuin valt dit sfeervolle rietgedekte buitenverblijf al snel in het oog. De eikenhouten constructie rust op betonpoeren. Het geheel kan worden geopend door middel van stalen schuifdeuren. Door de deuren geheel open te schuiven kan de zithoek op de vlonder erbij worden getrokken en creëert u voldoende ruimte zodat iedere genodigde een warm welkom ervaart.

De doorgetrokken vloer is voorzien van keramische tegels en sluit mooi aan op de hardhouten vlonder. Vanaf de vlonder daalt men via het trapje af in de ecologische zwemvijver en kan er worden genoten van de geuren en geluiden van de omringende flora en fauna. Een zwemvijver ligt er het hele jaar door mooi bij, zelfs als het geen zwemweer is.

Binnenkomend in het tuinhuis gaat de blik vanzelf omhoog naar de verrassende afwerking van de nok. Door de eikenhouten spanten en daksporen is de rieten spreilaag zichtbaar. Daksporen worden evenals riet van oudsher gebruikt in dakconstructies en zorgt in deze dan ook voor een geweldig authentieke uitstraling.

De eikenhouten sierspant met stalen maatwerk ramen bieden extra licht dat altijd aangenaam is en nóg meer wordt begroet in de donkere maanden. Tijdens die maanden zal de houtkachel, in het midden van de ruimte, rondom gezellige en lekkere warmte verspreiden en kan het tijdens de zomermaanden worden gebruikt als extra sfeermaker! Tevens kunnen de verwarmingselementen boven de schuifdeuren worden gebruikt om de lounge te bestralen met aangename warmte.

Het eikenhouten keukenblok beschikt over een spoelbak en elektrische kookplaat. Op het aanrechtblad is voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een koffiezetapparaat en eventueel wat handige keukenhulpjes. De gestucte achterwand zorgt voor een gladde en strakke afwerking en geeft de ruimte een luxe ambiance.

Geniet van dit behaaglijk buitenverblijf, waar de ontspannen sfeer van de bosrijke omgeving beleefd wordt. En dat alle dagen van het jaar, zelfs op typisch Hollandse regendagen zit u hier lekker beschut en hoeft u zich van kou, wind en regen niets aan te trekken.

Wil je meer weten over dit of een dergelijk project? Neem dan contact met ons op en vraag een brochure aan voor dit project. De brochure bevat meer informatie over dit project, welke elementen gebruikt zijn en wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en realiseren van jouw eigen tuinhuis. Zo maak je goed voorbereid de juiste keuze.

Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tuinhuis zithoek met houtkachel
Tuinhuis met stalen schuifdeuren

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij uw voorkeuren. Hierdoor kunt u met vrijheid en creativiteit uw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor u de mogelijkheid heeft om elk aspect van uw buitenverblijf vorm te geven.

Uw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor bent u bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Wij zijn erg tevreden over het gemaakte werk en de afspraken.
De afwerking staat op een hoog niveau. De opgegeven planning is prima nagekomen. Er is veel vakmanschap bij de medewerkers, en een goede inzet.

4.5/5

Henry

Eiken constructie met rieten dak
Luxe buitenverblijf interieur Epe
Poolhouse tuinhuis aan zwemvijver
De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.