Tuinkantoor prefab

Een tuinkantoor prefab is dé oplossing wanneer je een kantoor aan huis wil hebben zonder daar in huis woonruimte voor op te geven. Bijkomend voordeel, je creëert eenvoudig extra leefruimte zonder dat jouw huis overhoop ligt. Prefab betekent namelijk dat het volledige tuinkantoor in de fabriek tot losse elementen gemaakt wordt. Welke vervolgens in één dag op uw locatie in elkaar gezet wordt.

Wat is een prefab tuinkantoor?
Een prefab tuinkantoor is een modern kantoor dat dankzij de prefab constructie eenvoudig in jouw tuin te plaatsen is. Het bouwen van een prefab kantoorunit gaat sneller dan gewoonlijk. Alle elementen worden zorgvuldig gemaakt in onze fabriek. Het grote voordeel van prefab bouwen is dat er voor jou en omwonenden veel minder overlast is. We vervoeren alle losse elementen naar de bouwplaats, jouw tuin, en zetten jouw nieuwe tuinkantoor binnen één dag in elkaar. Dit betekent dat je ook sneller van je splinternieuwe kantoor kunt genieten.

Eigen kantoor in de tuin
Het thuiswerken is vandaag de dag vaker regel dan uitzondering. Waar het vroeger gebruikelijk was om standaard op kantoor te werken, zien we met name sinds corona dat thuiswerken sterk is toegenomen. Nu er vaker thuisgewerkt wordt, stijgt ook de vraag om deze werkplek ergonomisch goed in te richten. Het liefst met een goed bureau, kwalitatieve bureaustoel en in een afgezonderde ruimte. Waar iemand in alle rust kan werken, zonder afgeleid te worden door bijvoorbeeld kinderen.

Een tuinkantoor prefab gefabriceerd biedt de perfecte uitkomst. Je creëert namelijk een moderne werkplek, volledig voorzien van alle benodigde faciliteiten én inclusief privacy. Het mooie is dat je in huis geen ruimte op hoeft te geven. Werk en privé blijven op deze manier toch gescheiden.

Prefab tuinkantoor van De TuynKamer
De TuynKamer beschikt over een eigen fabriek waar alle tuinkantoren prefab gebouwd worden. Onze bouwspecialisten zijn kundig om alle tuinkantoor modellen volledig in eigen beheer te bouwen. We presenteren drie standaard modellen van onze moderne tuinkantoren. Deze kun je vervolgens volledig naar eigen wens inrichten. Uiteraard helpt ons team je om het prefab tuinkantoor precies passend te maken. Zodat jouw nieuwe kantoor naadloos aansluit bij jouw behoeften.

Kies het model tuinkantoor dat bij je past
Je hebt de keuze uit drie stijlvolle modellen van prefab kantoren. Van modern en chique tot landelijk en luxe of sereen en comfortabel. En elk model is verkrijgbaar in twee standaardformaten: 3.3 x 5.5 meter of 3.3 x 4 meter. Deze exclusieve tuinkantoren zijn volledig geluidsdicht en compleet geïsoleerd. De indeling van het tuinkantoor heb je zelf in de hand. Heb je wensen over het plaatsen van het keukenblok, toilet, berging of vloerverwarming? Onze vakexperts ontwerpen jouw prefab tuinkantoor precies zoals je dat wilt.

Maatwerk tuinkantoor is mogelijk
Wij bieden standaard de meest gangbare afmetingen in onze drie modellen. Hoewel het woord ‘standaard’ doet vermoeden dat het bouwen van een tuinkantoor lopende bandwerk is, is niets minder waar. Zo zijn de modellen zelfs volledig naar wens in te richten. Maar ook wanneer je graag kiest voor een andere maatvoering of afwijkende wensen heeft, dan is maatwerk absoluut mogelijk. Onze adviseurs denken graag met je mee om jouw perfecte prefab tuinkantoor te ontwikkelen. Maak een afspraak en concretiseer uw wensen.

Oplevering inclusief opties
Alle beschikbare opties worden ook prefab gebouwd bij de oplevering van jouw nieuwe tuinkantoor. Deze verwerken we in onze fabriek al in de realisatie van het kantoor. Je kunt hierbij kiezen uit:

  • Keuken
  • Toilet
  • Berging
  • Elektra & vloerverwarming
  • Vloerafwerking
  • Schilderwerk

Tuinkantoor of andere invulling?
Een tuinkantoor prefab is natuurlijk de perfecte plek om te werken. Maar als dit moderne kantoor eenmaal in jouw tuin staat, kun je de ruimte gebruiken op de manier dat je wilt. Denk hierbij aan een praktijkruimte aan huis, gastenverblijf, yogaruimte, fitnessruimte of speelkamer. In feite creëer je met een prefab kantoorruimte een buitenhuis in jouw tuin. Multi-inzetbaar en van alle gemakken voorzien.

Duurzame materialen
In de ontwikkeling van onze prefab tuinkantoren werken we uitsluitend met hoogwaardige en duurzame materialen. Het tuinkantoor wordt volledig geïsoleerd zodat je het hele jaar aangenaam en comfortabel kunt werken. Daardoor kun je ook besparen op de energiekosten. Informeer, eventueel, naar de mogelijkheden om uw moderne tuinkantoor maximaal te verduurzamen.

Plaatsen van een prefab tuinkantoor
Zoals gezegd produceren we alle elementen van het tuinkantoor in onze fabriek. In overleg met jou plannen we de dag van de levering. Middels transport leveren we alle materialen naar jouw locatie. Je bepaalt uiteraard zelf waar het tuinkantoor in jouw tuin geplaatst wordt. Onze specialisten kunnen je hierbij adviseren om de best mogelijke plek te kiezen.

Het opbouwen en installeren van het tuinkantoor gebeurt in één dag, zodat de overlast voor je beperkt blijft. Als het kantoor staat, dan is het zaak om alles in te richten en aan te sluiten. Indien noodzakelijk plaatsen we het prefab tuinkantoor met een kraan in jouw tuin.

Modern prefab tuinkantoor
Prefab tuinkantoor
Kant-en-klaar tuinkantoor sportruimte

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor kun je met vrijheid en creativiteit jouw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor je de mogelijkheid heeft om elk aspect van jouw buitenverblijf vorm te geven.

Jouw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor ben je bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Een blik uit onze nieuwste projecten

Prefab tuinkantoor kopen

Passie. Maatwerk en perfectie.

Heb je interesse in een prefab tuinkantoor? Wij bieden een ruime keuze aan stijlvolle tuinkantoren. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij stellen een offerte op en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je advies nodig? Dan staan wij altijd voor je klaar. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier en ons telefoonnummer: 0418 – 74 51 58.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.