Tuinkantoor kant-en-klaar

Altijd al jouw eigen tuinkantoor kant-en-klaar willen hebben voor je eigen werknemers? Dan ben je aan het goede adres bij De TuynKamer. Wij leveren kant-en-klare tuinkantoren en plaatsen deze binnen één dag in jouw tuin. Hierdoor hebben de omwonenden en jezelf geen last van de bouw van je nieuwe tuinkantoor.

De voordelen van een tuinkantoor
Een kantoorunit in eigen tuin maakt het eenvoudig om in alle rust te werken. Thuiswerken is steeds vaker regel dan uitzondering, dan is het fijn om in een afgezonderde ruimte te kunnen werken. Zonder afgeleid te worden door bijvoorbeeld kinderen of bezoek. Een kant-en-klaar tuinkantoor biedt de perfecte uitkomst. Het bijgebouw kan ook voor meerdere doeleinden dienen: werkplek, gastenverblijf, sportruimte of speelkamer. Deze multifunctionele ruimte staat in de tuin, waardoor je geen ruimte in jouw huis inlevert. Redenen genoeg dus om te kiezen voor tuinkantoor.

Kant-en-klaar kantoor in uw tuin
Heb je al een plek in de tuin op het oog voor jouw kant-en-klare tuinkantoor? De TuynKamer beschikt over drie standaard modellen. Elk voorzien van een eigen stijl. Model A is modern en tijdloos, terwijl Model B landelijke luxe en comfort uitstraalt. Model C staat voor sereniteit en stijl. Elk model is verkrijgbaar in twee afmetingen: 3,3m bij 5,5m en 3,3m bij 4m. De kantoorunit in de tuin wordt voorzien van een keuken, toilet, berging, elektra & vloerverwarming, vloerafwerking en schilderwerk. Dit stemmen we uiteraard met je af. Heb je daarnaast nog specifieke wensen? Maatwerkopties zijn er zeker, dat overleggen we graag.

Geïsoleerd en geluidsdicht tuinkantoor
Het zijn belangrijke eigenschappen van een modern tuinkantoor: om in alle rust en comfort te kunnen werken dient deze geïsoleerd en geluidsdicht te zijn. Volledige isolatie van het tuinkantoor zorgt ervoor dat je het gehele jaar in alle comfort kunt werken in jouw eigen kantoor. Thuiswerken wordt daarmee ook energiezuinig. Alle modellen van onze kantoren zijn ontworpen met het oog op rust. Dat betekent dat we een geluidsdichte unit gecreëerd hebben. Hier zorgen de wanden en vouwdeuren voor. Dat is nog eens ontspannen werken!

Wat kost een kant-en-klaar tuinkantoor?
Het is een veelgestelde vraag: wat zijn de kosten van een prefab tuinkantoor? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. De uiteindelijke kosten zijn sterk afhankelijk van het model dat je kiest, welke configuratie je wenst en welke eventuele extra opties je kiest. Een tuinkantoor is altijd maatwerk. De prijzen starten echter vanaf € 34.000. Lees hier alles over onze modellen.

Mag ik een tuinkantoor plaatsen zonder vergunning?
Een kant-en-klaar tuinkantoor mag je over het algemeen zonder vergunning plaatsen. Er zijn echter wel een aantal regels aan verbonden. Dit heeft met name te maken met de grootte van jouw perceel, de afstand tot de erfgrens en je woonhuis. Hier leest u in detail welke regels er gelden.

Tuinkantoor kant-en-klaar geplaatst
Een tuinkantoor bouwen in jouw tuin is één van onze specialiteiten. Wij bouwen in onze werkplaats het tuinkantoor op een stalen frame. Het geheel wordt voorzien van het juiste materiaal, waardoor je en goed geïsoleerd tuinkantoor krijgt. Alle delen worden in jouw tuin geplaatst. Het kant-en-klare kantoor wordt ook wel een prefab tuinkantoor genoemd. Het tuinkantoor wordt op maat gemaakt en eventueel voorzien van een toilet, keukenblok en/of berging.

Kant-en-klaar tuinkantoor
Kant-en-klaar tuinkantoor met zithoek en keuken
Kant-en-klaar tuinkantoor sportruimte

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor kun je met vrijheid en creativiteit jouw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor je de mogelijkheid heeft om elk aspect van jouw buitenverblijf vorm te geven.

Jouw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor ben je bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Een blik uit onze nieuwste projecten

Kant-en-klaar tuinkantoor laten maken?

Passie. Maatwerk en perfectie.

Heb je advies nodig? Of heb je een aantal vragen over een kant-en-klaar kantoor in jouw tuin? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, e-mailadres: info@tuyn-kamer.nl of telefoonnummer: 0418 – 74 51 58. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van exclusieve buitenprojecten. Wij hebben oog voor het ontwerpen en bouwen van buitenprojecten in het hogere segment. Wij bieden een oplossing aan op het gebied van stijlvol wonen. Je stapt elke werkdag in jouw eigen kantoor met de natuur om je heen.

Heb je interesse in een prefab tuinkantoor? Wij bieden een ruime keuze aan stijlvolle tuinkantoren. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij stellen een offerte op en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons bereiken via ons contactformulier en ons telefoonnummer: 0418 – 74 51 58.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.