Tuinkantoor met toilet

Thuiswerken is vaker regel dan uitzondering. Zeker sinds de corona pandemie werken mensen steeds meer vanuit huis. Dit betekent dat tuinkantoren ook in grote mate populairder zijn geworden. Een kantoor in de tuin is namelijk een slimme oplossing om geen ruimte in huis te verliezen. Een tuinkantoor met toilet is praktisch en biedt ook fiscale voordelen. In dit artikel leggen we van begin tot eind uit waarom het plaatsen van een tuinkantoor interessant is.

Tuinkantoor met toilet biedt fiscale voordelen
Vanuit zakelijk oogpunt is een thuiskantoor zeker interessant. Ondernemers mogen namelijk bepaalde zakelijke kosten opvoeren om aanspraak te maken op fiscale voordelen. De ondernemingskosten zijn in sommige gevallen zelfs volledig af te trekken van uw belasting. De Belastingdienst heeft echter wel eisen gesteld aan deze thuiswerkplekken. Hier moet jouw kantoor aan voldoen:

  1. Tuinkantoor mét toilet: jouw kantoor moet beschikken over een eigen sanitaire voorziening. Dit zit bij onze modellen standaard inbegrepen.
  2. Tuinkantoor met eigen ingang: privé en zakelijk moeten gescheiden zijn, dat geldt daarmee ook voor het kantoor. De woning en het kantoor mogen niet dezelfde ingang hebben.
  3. 70% of meer van jouw inkomsten komt vanuit werk in jouw tuinkantoor: om te verzekeren dat je het tuinkantoor actief voor jouw onderneming gebruikt, hoort minimaal 70% actief verdiend zijn in het kantoor.

In dit artikel vertellen we exact uit in hoeverre een tuinkantoor fiscaal aftrekbaar is. Mocht je meer willen weten, de Belastingdienst licht hier de eisen toe die aan een tuinkantoor aan huis gesteld worden. Wij adviseren altijd om ook met een financieel adviseur of accountant af te stemmen wat voor jou de fiscale mogelijkheden zijn.

Wat zijn de voordelen van een tuinkantoor met toilet?
Onze tuinkantoren voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. Onze modellen zijn namelijk standaard voorzien van een eigen ingang en toilet. In het ontwerp van onze tuinkantoren is specifiek rekening gehouden met het doel om als losstaand bijgebouw te fungeren. Dat maakt het ondernemen vanuit jouw eigen tuinkantoor met toilet zeer aantrekkelijk. Denk aan deze voordelen:

  • Werk en privé worden beter gescheiden
  • Je hoeft niet telkens naar je woning om naar het toilet te gaan
  • Jouw tuinkantoor is professioneler om zakelijke gasten te ontvangen
  • Het kantoor kan ook als gastenverblijf dienen

Een tuinkantoor dat bij je past
Wij bieden drie modellen, elk in een eigen stijl. Ieder model is beschikbaar in twee afmetingen: 3,3m x 5,5m en 3,3m x 4m. Op deze manier kun je jouw tuinkantoor volledig naar wens samenstellen en in jouw tuin laten plaatsen. Onze specialisten denken graag met je mee om jouw wensen te realiseren. Kies de stijl die het beste aansluit bij hetgeen je wilt:

Tuinkantoor inclusief voorzieningen
Wanneer je een kantoorunit zoekt voor in je tuin, is het prettig dat deze van alle gemakken is voorzien. En dat de benodigde faciliteiten aanwezig zijn. Onze modellen beschikken over enkele belangrijke voorzieningen. Denk aan een keuken, toilet, berging, vloerafwerking, schilderwerk en elektra & vloerverwarming.
Alle opties bespreken we vooraf en verwerken we in het ontwerp. Na akkoord, maken we het tuinkantoor met toilet volledig prefab in onze fabriek. Hierdoor kunnen we het tuinkantoor binnen één dag plaatsen en monteren in jouw tuin. Dit is een zeer effectieve werkwijze waardoor jij en je buurtbewoners het minste hinder ondervinden.

Toilet passend bij uw tuinkantoor
Wij vinden design belangrijk. Vandaar dat het toilet qua stijl past bij de tuinkantoor modellen die wij aanbieden. Daarbij werken we met topkwaliteit materialen, zodat jouw nieuwe tuinkantoor over een A-kwaliteit toilet zal beschikken. Voorzien van toiletpot, wasbak met kraan en toiletrolhouder en wc-borstel. Heb je zelf specifieke wensen voor een merk of type toilet? Dit bespreken we graag met je.

Toilet aansluiten op riool en waternet
Wanneer je een extra sanitaire voorziening in jouw tuin wil plaatsen, zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. Er zullen bijvoorbeeld wat extra voorbereidingen getroffen moeten worden. Zo sluiten we het toilet aan op het riool en zorgen we voor een aansluiting op het waternet, zodat er doorgespoeld kan worden. In de praktijk stemmen we dit altijd met je af.

Werk in alle rust in jouw tuinkantoor
Thuiswerken lukt het beste wanneer dit in een aparte werkruimte kan. Zonder afgeleid te worden door kinderen, huisdieren of bezoek. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een tuinkantoor. Deze professionele bijgebouwen zijn van alle faciliteiten voorzien, waardoor thuiswerken een nieuwe dimensie krijgt. Werk en privé worden volledig gescheiden. Dankzij het tuinkantoor met toilet en eigen ingang, kun je in alle rust werken en ook op professionele wijze relaties ontvangen.

Tuinkantoor met toilet
Tuinkantoor gastenverblijf
Tuinkantoor tuinhuis

Totaal maatwerk

Onze focus ligt op het leveren van maatwerk dat naadloos aansluit bij jouw voorkeuren. Hierdoor kun je met vrijheid en creativiteit jouw buitenverblijf samenstellen. Ontdek onze uitgebreide selectie aan componenten, waardoor je de mogelijkheid heeft om elk aspect van jouw buitenverblijf vorm te geven.

Jouw luxe buitenverblijf word tot in de kleinste details afgewerkt. Daarvoor ben je bij De TuynKamer aan het juiste adres.

Onze ervaring met De TuynKamer is top en uitstekend. Ze hebben met het team een prachtig tuinhuis opgeleverd. Het hele proces liep vanaf het begin op rolletjes, met een fijne communicatie en goede service. Ook geen prijsaanpassingen of iets dergelijks, gewoon afspraak is afspraak en daar houden we van.

4/5

Linda & John

Een blik uit onze nieuwste projecten

Extra gastenverblijf

Passie. Maatwerk en perfectie.

Het voordeel van eigen sanitair in jouw tuinkantoor is dat de kantoorunit ook uitermate geschikt is als gastenverblijf. Het bijgebouw kan namelijk voor diverse doeleinden gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan een gastenverblijf, kantoor, yogaruimte of speelkamer. Het eigen toilet en de eigen ingang maken het een ideaal gastenverblijf in de tuin. De gasten slapen apart en hoeven zodoende niet in jouw huis te komen.

Onze specialisten bespreken graag je wensen en de mogelijkheden in jouw tuin om een tuinkantoor te realiseren. Neem contact met ons op om jouw tuinkantoor met toilet te bespreken.

De TuynKamer show tuinhuis

Vraag? Laat het ons weten

Kom bij ons langs

Vul jouw gegevens in en wij nemen contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Liever direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Waar ben je naar op zoek?
Tuinkantoor office

Gratis brochure?

Ontvang onze brochure boordevol inspiratie en informatie. Maak kennis met het buitenleven zoals De TuynKamer dat voor je realiseert.

Vraag een gratis digitale brochure aan.